logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Oslo Jazz Expo er i gang

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 17. aug, 2016

Det internasjonale programmet under Oslo Jazzfestival starter i dag.

Oslo Jazzfestival er godt i gang og internasjonale gjester strømmer til for å feire festivalens 30-års jubileum. I alt 33 delegater fra 12 land er invitert til et eget besøksprogram som er et samarbeid mellom festivalen, Utenriksdepartementet og Music Norway.

Hvem kommer til Oslo Jazz Expo?

– Vi har forsøkt å finne en bra miks av nye fjes og gamle venner av festivalen, samt balanse mellom bransjefolk og presse. Formålet vårt er todelt: både internasjonale presseoppslag og fremtidige jobbmuligheter for de norske artistene. Det er også spesielt viktig for oss å skape gode møteplasser mellom internasjonal og norsk bransje, sier prosjektleder i Music Norway, Aslak Oppebøen.

Gjesteprogrammet går over tre av festivalens syv dager og inkluderer eksklusive konserter, lunsjer, båttur og utflukter. Blant annet skal gruppen besøke legendariske Rainbow Studio. I tillegg vil selvfølgelig delegatene kunne nyte det omfattende og gode programmet på årets jubileumsfestival.

En anbefaling til årets program?

– Et av festivalens høydepunkter for meg blir «The Oslo Jazz Festival Orchestra» på fredag. Dette er et sammensatt «all star» band med noen av Norges beste musikere i forbindelse med jubileet. Bandet hadde stor suksess på legendariske Ronnie Scott’s i London tidligere i år. Jeg håper å få dratt med meg så mange som mulig av de internasjonale gjestene på det, avslutter Oppebøen.

Se hjemmesiden til Oslo Jazzfestival.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere