logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Låtskrivercampen Out of the Woods til UK

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 05. okt, 2018

Låtskrivercamp og nettverkssamling i London.

Out of the Woods er en låtskrivercamp som ble avholdt på Rena første gang i 2017, i regi av OnTrack Music.

Les mer her: Internasjonal låtskrivercamp på Rena

Nå flytter de konseptet til London, nærmere bestemt på ACM University i London, like ved Clapham, i perioden 25. -28. november.

Konseptet er å kombinere låtskrivercamp med nettverkstreff og masterclass, ifølge Carl-Henrik Wahl i OnTrack.

– Låtskrivercamper en veldig fin måte å få nye og varige nettverkssamarbeid. Vi ser jo at etter hver eneste gang vi avholder Out of the Woods blir det nye sessions, som for eksempel etter siste camp hvor en av våre norske deltakere ble invitert til Tyskland for å jobbe med teamet til en av produsentene som er signert på Golden Gate Management, som var hos oss tidligere i år. I tillegg så kommer det flere releaser ut, som gjør det helt greit på radio og strømmetjenester, forteller Wahl.

Campen kommer til å starte med meet & greet og masterclass før låtproduksjonen starter, og varer fra mandag til onsdag.  Campen vil bestå av fem team med fire personer på hvert team. I hvert team er det én produsent, én artist og to toplinere. Kl. 22 hver kveld skal ferdig demo presenteres. Alle gruppene vil rotere fra dag til dag.

Wahl skal rekruttere 10-12 engelske og 10-12 norske deltakere, og selv om Out of the Woods har som krav at man er en signert låtskriver, åpner campen for noen plasser for usignerte låtskrivere.

– Det er fordi det er så mange utrolig dyktige låtskrivere der ute som ikke har forlagsavtale, sier Wahl.

Påmelding og søknad om deltakelse gjøres via denne linken.

Masterclass-delen vil bli holdt av James Morgan som har startet Pieces of 8 Publishing, og han vil fortelle om den engelske bransjen og hva man må gjøre for å lykkes der.

OnTrack Studios partnere i dette prosjektet er ERNU (Elverum-regionen Næringsutvikling), Pieces of 8 music, ACM University og Song Farm.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere