logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Øya-kvelder i London

Av Øya-kvelder i London

Mathias Stubø/Proviant Audio (Foto: proviantaudio.net/)

Mikhael Paskalev og Proviant Audio til Elektrowerkz og Club NME på KOKO.

Tidligere har band som Razika, Young Dreams, Highasakite, Sandra Kolstad og Team Me reist til London i regi av Øyafestivalen og Music Norway vinterstid.

– Både Razika og Young Dreams gjorde bra konserter og publikum var fantastisk. Som ved flere av denne type arrangementer fikk artistene spille for et publikum som er vanskelig å nå frem til for nye band, sa manager Maren Skaskiewicz etter vinterkonsertene i London 2012.

Denne gangen er det Mikhael Paskalev og Proviant Audio som gjør vinterkonserter i storbyen. De starter sitt London-opphold med intimkonsert på Elektrowerkz. Denne kvelden arrangeres i samarbeid med Parallel Lines, som også jobber med Arcade Fire og St. Vincent og flere nye artister.

Dagen etter skal Paskalev og Proviant Audio spille på den årlige Øya-varianten av Club NME på KOKO. Dette er et sted som tar 1500 mennesker og det pleier å være trangt når musikkmagasinet NME inviterer.

Mikhael Paskalev har de siste årene etablert seg som singer/songwriter, blant annet på bakgrunn av Urørt-seieren i 2012. Paskalev har spilt på Øyafestivalen de to siste årene og på Ja Ja Ja for ett år siden, og slapp debutalbumet «What’s Life Without Losers» tidligere i 2013.

Bak navnet Proviant Audio, finner man Mathias Stubø. Han har spilt på landets viktigste scener under både eget navn og Proviant Audio. Den unge mulitiistrumentalisten og produsenten har flere utgivelser på samvittigheten. Tidligere i år kom albumet «Drift Days & Disco Nights», som Gaffa kalte «dansbar discohouse på sitt beste».

Torsdag 6. februar:
Elektrowerkz (7 Torrens St, London EC1V 1NQ)

Fredag 7. februar: Øya vs Club NME
KOKO (1A Camden High Street, London NW1 7JE) Billetter kan kjøpes her.

Øyafestivalen og Music Norway har ved flere anledninger samarbeidet om konserter i utlandet og har tidligere presentert norske artister i London, Berlin, New York og Austin.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere