logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli med på Spot Festival i Danmark

Av Karoline Røed Tønnesen Publisert: 10. mar, 2017

Møt dansk og internasjonal bransje.

Music Norway ønsker å stimulere til større samarbeid i Norden. Som et ledd i denne satsingen vil det bli lagt til rette for at norske musikkbransjeaktører som ønsker å satse i dette markedet skal kunne skaffe seg nødvendig kunnskap og kontakter.

Denne gangen er det Spot festivalen som står for døren 4. – 7. mai 2017 i Aarhus, Danmark.

Spot festivalen er en fin arena med muligheter for å møte dansk og internasjonal bransje.

SPOT Festivalen finner sted i Aarhus og har i mer enn 20 år vært en formidlingsplattform for den danske og nordiske musikkscenen. I 2016 besøkte mer enn 180 artister og 8.000 publikummere festivalen. Heriblant 1.500 bransjefolk, hvor opp mot en fjerdedel kom fra den internasjonale musikkbransjen.

ROSA – Dansk Rock Samråd og MXD – Music Export Denmark står bak SPOT Festivalen, og festivalen bæres og støttes av store deler av det danske musikklivet innenfor rock, pop og beslektede genrer.

Søk tilskudd – delegat
Music Norway tilbyr et begrenset antall reisetilskudd og delegatpass. Frist for å søke er 24. mars, etter det vil søkere behandles fortløpende dersom det er flere plasser igjen.

Music Norway tilbyr representanter som får tilskudd kr. 2500,- i reisetilskudd, i tillegg vil man også motta et delegatpass.
Søknadsskjema finner du her: https://goo.gl/forms/dj0JVaxhwVcBf6Fx2

OBS! Hotell og reise må ordnes selv.

For å kvalifisere for tilskudd er det en forutsetning at du jobber på et profesjonelt nivå med eksport av norsk musikk og at selskapet driver næringsvirksomheten i og fra Norge. Selskapet må forvalte og selge andres rettigheter.

Norske bransjedelegater som ønsker å bygge et tettere nordisk nettverk vil bli prioritert i søknadsrundene.

Nordisk fokus
Norsk bransje kan i 2017 via Music Norway søke om å delta på bransjefestivaler i Sverige (Where´s the Music), Danmark (Spot), Finland (Music & Media) og Island (Iceland Airwaves). Selskapene som får tilslag vil få mulighet til å delta på program i regi av de enkelte arrangørene der dette er aktuelt. Foruten å være sitt territoriums viktigste nettverksarenaer har de alle også internasjonale fokus.

Karoline fra Music Norway vil være tilstede og bistå deltagende selskap basert på den enkeltes behov. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere