logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

På tide å oppdatere seg internasjonalt? JA!

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 10. sep, 2020

Music Norway vil sikre norsk musikkbransje tilgang til viktige digitale møteplasser og konferanser verden over.

Music Norway gir deg mulighet til å delta på internasjonale bransjetreff som arrangeres de kommende ukene. Du som musikkbransjeaktør eller utøver med internasjonale ambisjoner kan søke oss for å få tilgang. Du kan for eksempel sjekke ut Linecheck Festival (Italia) og SIM São Paulo (Brasil).

Først til mølla gjelder. Send en e-mail til karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no og fortell hvorfor du ønsker å delta på nettopp dette arrangementet. Henvendelsene blir besvart fortløpende. Helene Dolva Broch, Head of International i Music Norway, er tilgjengelig for veiledning.

Har du andre nettverks- og konferanse arenaer du gjerne ville deltatt på?

Kontakt Helene@musicnorway.prod07.dekodes.no for veiledning og karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no for å søke.

Land kan være gule, grønne eller røde. Musikken beveger seg uansett over landegrensene, og med eller uten påvirkning av aktørene i musikkbransjen. Hva er de nye trendene? Hvem er de nye aktørene? Hvordan jobber folk nå og hvordan kan du få oppmerksomhet når det gjelder? Noen har gått foran og testet noe som du kan lære av. Andre har erfaringer og oppdatert innsikt som er nyttig før du lanserer og satser alt.

– I en tid full av forandringer og usikkerhet kan oppdatert informasjon og erfaringsdeling være en kilde til inspirasjon og handlekraft. Norsk musikkbransje er flinke til å operere globalt og har et ønske om å lykkes utenfor hjemmemarkedet. For å få dette til er det viktig å fortsette nettverksarbeidet samtidig som en er rustet med nødvendig kunnskap, sier Head of International i Music Norway, Helene Dolva Broch.

Les også: Global Music Match forener artister fra hele verden

Selv i en verden nær unntakstilstand produseres det musikk som publikum ønsker å lytte til akkurat nå. Og det er noen i den globale musikkbransjen som i stor grad får dette til å skje. Vil du være med på notene, må du være koblet på hvem og hva som skjer internasjonalt. Innsikten og gode samarbeidspartnere er viktigere enn noensinne. Nå er våre fysiske møteplasser svært begrenset, men det skorter likevel ikke på tilbud om konferanser og møteplasser på nett som tilbyr oppdatert informasjon, kunnskap og tilgang til nettverksbygging.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere