logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

På veien i vest

Av På veien i vest Publisert: 16. jun, 2015

Paal Nilssen-Love Large Unit (Foto: Kim Hiorthøy)

Large Unit tar over vår Instagram på sin USA-turné. Flere på veien i juni.

Paal Nilssen Love Large Unit, et improvisasjonsorkester på pluss/minus 10 personer, er for tiden på en lengre USA/Canada-turné som ender i Seattle 28. juni. Large Unit har tatt over vår Instagram-konto mens de er på veien og har allerede begynt å poste fra innsiden av bandlivet.

Se datoene her

Det er flere norske band på veien i juni. Jaga Jazzist starter på sin turné 17. juni i The Teragram Ballroom i Los Angeles, og kjører blant annet innom San Francisco, Washington DC, Philadelphia, Chicago, Calgary og Montreal før de er å se på hjemmebane på Slottsfellfestivalen i 17. juli.

Jaga Jazzist spiller i likhet med Large Unit på Ottawa Jazz Festival, men på forskjellige dager.

Full turnéliste

Highasakite starter sin turné med islandske Of Monsters and Men den 16. juni på The Forum i London. Den følgende perioden spiller bandene sammen i Paris, Lausanne og Frankfurt, før festivalsesongen begynner på hjemmebane for Highasakite.

Se turnélisten her

AURORA har nylig avsluttet en lengre turné i USA og Europa, og har den norske festivalsommeren foran seg inkludert en festivalturné til Frankrike, Tyskland og Østerrike.

Se listen her

Kritikerroste Jenny Hval er midt i en hektisk turné i Europa, og har en lang turné i USA/Canada foran seg i august september. Les vårt intervju med Hval her, og en vi har laget om omtalene hun har fått etter slippet av albumet «Apocalypse, girl».

Se turnélisten 

Katzenjammer reiser til Luxemburg den 18. juni og veksler mellom festivaler i Norge og Europa, for en lengre turné i Europa starter i november.

Se Katzenjammers planer for året her

Matoma er også opptatt med spillejobber i USA i juni, og reiser tilbake i august.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere