logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Presentasjon av Musikk i tall-rapporten

Av Presentasjon av Musikk i tall-rapporten Publisert: 24. apr, 2015

Meld deg på lanseringen av rapporten Musikk i tall 2013.

Førstkommende onsdag, 29. april, inviterer Kulturrådet til lansering av rapportene Musikk i tall 2013 og Litteratur i tall 2013. Rapportene beskriver den samlede omsetningen og inntektskildene i to sammensatte og levende kulturnæringer, og er skrevet av Rambøll Management Consulting.

Allerede mandag 27. april publiseres rapportene og et eget metodenotat på Kulturrådets nettsider. Dermed har man mulighet til å lese seg grundig opp på tallenes tale før selve seminaret finner sted.

Ambisjonen er å beregne den økonomiske verdien av musikk- og litteraturbransjen i Norge for 2013. Rapportene viser den samlede omsetning for hovedkategoriene opphavsrettsinntekter, salgsinntekter og fremføringsinntekter. I tillegg er eksportinntektene skilt ut for å belyse hvor stor andel inntekter fra utlandet utgjør av det totale bildet.

På programmet står blant annet innlegg ved statssekretær i Kulturdepartementet, Bjørgulv Vinje Borgundvaag, samt innlegg fra bransjereferansegruppen som har bidratt i arbeidet med rapporten.

Følg denne lenken for påmelding til arrangementet og ytterligere informasjon om programmet.

Når:
29. april 2015 kl. 10:00 – 14:00

Hvor:
Riksscenen, Oslo

I mellomtiden kan du laste ned fjorårets rapport Musikk i tall 2012 her.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere