logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Primavera Sound, Barcelona

Av Primavera Sound, Barcelona

Foto: Eric Pàmies

Den populære festivalen i Barcelona, Spania, som foregår i overgangen mai-juni, har også en bransjedel.

Primavera Pro tilbyr workshops, konferanser og nettverking for internasjonale akkrediterte delegater i sitt DayPro Conference-program fra onsdag 28. mai til fredag 30. mai.

Nytt av året er splitting av akkrediteringene i to kategorier. PrimaVeraPro Basic gir tilgang til alle arrangementer både i konsert/festival- og bransjedelen. Er man akkreditert i Premium-kategorien har man i tillegg adgang til VIP-områdene.

For rabattkoder, kontakt Carl Kristian i Music Norway.

Primavera Sound har blitt en viktig møteplass for musikkbransje fra Europa, Latin-Amerika og Nord-Amerika.

– Vi ser en stadig økning i besøkende fra Skandinavia til festivalen, i fjor var det omlag 2/3 flere nordmenn enn året før, sier Ruben Nesse, i PR-byrået On It.

Nesse drifter også Brilliance Records. On It promoterer PrimaveraSound i Norden sammen med samarbeidspartnerne Nordic Waves, og organiserer billettsalg, presseakkrediteringer og hotellpakker.

– Festivalen er kjent for å levere en solid line-up, så det blir spennende å se nå 28. januar hva de tilbyr i år, sier Nesse.

Foreløpig er Arcade Fire, Neutral Milk Hotel og Pixies bekreftede artister til festivalen. Ytterligere spørsmål kan stilles til pspro (at) primaverasound.com

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere