logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Publishere til Berlin under Nordic Film Music Days

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 07. feb, 2019

Mia Hallesby og Wendi Pendeza Kazonza reiser til Nordic Film Music Days. (foto: Gilt)

Vil gjøre katalogen de representerer kjent i film-markedet.

Mia Hallesby og Wendi Pendeza Kazonza startet musikkselskapet GILT i 2017, og jobber primært med publishing for låtskrivere, komponister og produsenter. En av målsetningene til selskapet er å plassere musikk de representerer i visuelle produksjoner.

Den 11. og 12. februar er de til stede på Nordic Film Music Days, som skjer under filmfestivalen Berlinalen.

Les mer: Fokus på filmmusikk under Berlinalen

– Hvorfor skal dere være til stede på Nordic Film Music Days i Berlin og hva skal dere gjøre der?

– Under Nordic Film Music Days skal vi representere opphaverne våre, som er komponist Kristoffer Lo, produsentduoen sparkx, som består av Magnus Falkenberg og Jørgen Kasbo, samt produsent og komponist Frode Kvinge Flatland. Alle opphaverne har jobbet med audiovisuelle produksjoner tidligere, og de har som mål om å fortsette med dette.

– På arrangementet vil det være aktører fra filmbransjen i Skandinavia, Island og Finland som vi i GILT vil få muligheten til å møte. Nordic Film Music Days blir derfor en perfekt arena for GILT å vise katalogen til de nevnte opphaverne, og på den måten gjøre deres arbeid kjent i deler av det nordiske film-markedet. Det er rett og slett en fin mulighet for eksport av musikk.

– Hvorfor er Nordic Film Music Days interessant som arena for publishere?

– Vi ble nysgjerrige på dette etter å ha sett NOPA promotere dette i deres kanaler. Ettersom en av våre opphavere er medlem der, tenkte vi at det var naturlig for oss som representerer ham å være til stede. Veldig mange komponister og produsenter kvier seg for å representere sitt eget arbeid til potensielle kjøpere som filmprodusenter og regissører. Deres primære ønske er å skape og være kunstnere, derfor opplever vi Nordic Film Music Days som et opplagt sted for publishere å være. Det er samtidig en gunstig mulighet for GILT å bygge nettverk, alt på vegne av og for det beste for våre opphavere Lo, Flatland og sparkx.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere