logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Reeperbahn Festival International

Av Tina Brodal Publisert: 08. jul, 2020

Søk deg til Reeperbahn Festival International Beijing/Nashville – i Berlin

Tre kontinenter, to dager, ett mål: Reeperbahn Festival International spin-offs for Beijing og Nashville slås sammen til ett hybrid-arrangement i år, og dermed bygger de en bro mellom Nord-Amerika, Asia og Europa på en moderne måte.

27. – 28. august blir representanter for europeiske selskaper invitert til å delta på det nye programkonseptet i Berlin med de nødvendige distanserings- og sikkerhetskravene det innebærer. Delegater fra Europa vil møte kolleger fra Kina og USA i et digitalt rom for å nettverke og utveksle ideer.

Hybrid mellom digital og fysisk program
Programmet vil bestå av paneler, mottakelser, bedriftsbesøk og matchmakings, ved å kombinere digitalt og on site-innhold. Det moderne hybrid-konferanseformatet vil også omfatte en digital singer-songwriter camp, livetstream-showcases på stedet, og presentasjonen av årets nominerte til ANCHOR – Reeperbahn Festival International Music Award 2020, inkludert introduksjonen av den utmerkede ANCHOR-juryen.

For å søke om å delta på konferansen som delegat, er kravet at du må jobbe i en europeisk musikkselskap- enten det er innen publishing, distribusjon, management, markedsføring / promotering eller booking / live – og ha en konkret interesse i amerikansk og kinesisk musikkmarked.

Søknadsskjemaet finner du her. Søknadsfristen er 20. juli (kl. 12.00)

For spørsmål ta kontakt med Patrick Daniel: international@reeperbahnfestival.com

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere