logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Satellittkontor i Stavanger

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 28. mar, 2017

Foto: Carl-Frederic Salicath, CC

Music Norway møter bransje og artister i Stavanger onsdag 29. mars

Music Norway drar ut av Oslo og oppretter Satellittkontor hos våre samarbeidspartnere i de regionale kompetansesentrene. Her ønsker vi å komme tettere på aktiviteten i regionene og møte artister og bransjeaktører med internasjonale ambisjoner. Et Music Norway satellittkontor betyr at vi fokuserer på og er tilgjengelige for bransjen i regionen vi er til stede.

Onsdag 29. mars drar vi til vår gode samarbeidspartner Star for å møte artister og bransje basert i Stavanger. Vi bruker ettermiddagen på møter og presenterer de nye retningslinjene for tilskuddsordningene våre på Martinique Bar 19.30.

Det er Erlend Buflaten og Karoline R. Tønnesen som er over fra Music Norway. Erlend er Promotion Manager og har kontakter med internasjonale journalister og medier, styrer sosiale medier og MNs engelske nettside. Han er også prosjektleder for Master-programmet for unge bransjetalent.

Karoline har spesielt ansvar for å koordinere alle prosjekter og delegatprogram i de nordiske markedene og har oppsyn med aktiviteten på nettverksfestivalene og bransjearenaene i Norge. Karoline er prosjektleder for de større internasjonale programmene under Øyafestivalen og by:Larm. Hun arrangerer også Music Norways seminarserie Åpent Hus, et gratis kompetansetilbud for hele bransjen.

Vi gleder oss til å møte artister og bransje i Stavanger!

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere