logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Se video fra Musikkindustriens dag

Av Se video fra Musikkindustriens dag Publisert: 14. mar, 2016

Nå kan du se hele programmet fra Musikkindustriens dag i opptak.

Dagen før Spellemann 2015 inviterte Musikkindustriens næringsråd til vorspiel, med et fullpakket seminarprogram som ble utsolgt etter få dager. Dersom du gikk glipp av arrangementet, eller har lyst til å se noen av innslagene om igjen, har vi gode nyheter. Hele programmet er nemlig nå tilgjengelig for streaming.

Streamingen ble gjennomført av feat.fm, muliggjort av GramArt.

Følg lenkene under for tilgang til de ulike segmentene.

1. Åpning av Musikkindustriens dagved kulturminister Linda Hofstad Helleland

2. State of the union. Hvordan står det egentlig til her i Norden? Linda Portnoff, VD – Musik Sverige

Forsker Linda Portnoff, har jobbet med tall og analyse av svensk og nordiske tall i en årrekke. Hun leder nå flere forskningsprosjekt i Sverige som gir bransjen der mer og nyttig kunnskap. Linda analyserer ny innsikt og ser inn i fremtiden.

3. Krevende konkurranse krever kreativ kommunikasjon. Preben Carlsen – Konsernsjef – Trigger

Preben Carlsen fra kommunikasjonsbyrået Trigger oppfordrer musikk-Norge til å ta stilling for å bli viktigere for sine målgrupper. De som ikke tør å stå for noe vil på sikt bli oversett, hevder Preben.

4. Analyser eller dø. Kan magefølelsen erstatte algoritmene? Trond Kvernstrøm, Programdirektør – TV2 | Jonatan Asplin, konsulent – ID Management Trigger 

For TV2 har ID Management utviklet analyseverktøy som forutser hvor mange seere Senkveld får neste sesong. Trond Kvernstrøm har på kort tid blitt hekta på data og skal forklare deg hvorfor.

del 1
del 2

5. Making data useful. Cimeon Ellerton Product & Programma Director – The Audience Agency

Med spesialkompetanse i musikkindustrien og lokale myndigheter har Cimeon utviklet Audience Finder, et innsikts og analyseverktøy som nå er den største kilden med publikumsdata og innsikt i verden.

6. Astrid S – bygge team fra lokalt til internasjonalt. Bjørn Rogstad, A&R Director – Universal Norge, Daniel Werner, VP A&R – Island US, Chris Nelson, Marketing Director – Universal Music International, Halvor Marstrander, Manager – Interstellar

Det er mange måte å organiserer seg ved en utenlandslansering, men det er viktig å ha gode partnere med i teamet. Vi samler noen av nøkkelpersonene rundt Astrid S-teamet og ser på hvordan dette er satt sammen og organisert.

del 1
del 2
del 3

7. Fra russebuss til Billboard, er det mulig? Audun Vinger i samtale med Tungevaag og Raaban

Samtale med produsentduoen Tungevaag & Raaban som var Spellemann-nominert for årets hit for «Samsara» i fjor.

del 1 
del 2

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere