logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Eksportmuligheter i Sør-Amerika

Av Tina Brodal Publisert: 03. nov, 2020

Foto: SIM São Paulo /Facebook

Bli kjent med eksportmulighetene i det største musikkmarkedet i Sør-Amerika under SIM São Paulo i Brasil denne måneden via veiledning og matchmaking av lokal rådgiver.

Dette er en unik mulighet til å få et innblikk i det Brasilianske musikkmarkedet under Sør-Amerikas største musikkbransjeevent og delta på den 8. utgaven av SIM – São Paulo sin internasjonale musikkuke som skjer fra 3.november til 6.desember.

Ønsker du å delta? Send mail til Helene på helene@musicnorway.prod07.dekodes.no fortløpende. NB: Førstemann til mølla pga begrenset kapasitet. Plassene deles ut fortløpende da SIM allerede er i gang.

Stian Olsen er norsk og har jobbet i musikkbransjen i Brasil i over 8 år og jobber tett med SIM São Paulo. Han er grunnlegger og medeier i Flake Productions. Han vil være en rådgiver for norske bransjeaktører som ønsker å være med på årets SIM.

– Årets SIM er kanskje den viktigste noensinne, da artister og bransje må se på stadig ny innovasjon og nye måter å overleve i et marked som har blitt tvunget ut i en enda mer digital verden grunnet pandemien, sier Olsen.

Stian Olsen fra Flake Productions

Les mer: På tide å oppdatere seg internasjonalt? JA!

Speed meetings og showcaser
Brasil er et svært raskt voksende marked. Årets innhold i SIM tilbyr bransjefolk fra 5 kontinenter, 70 paneler med diverse temaer, 300 showcaser, speed meetings, network cocktails, pitch sessions med musikk og teknologi startups, og SIM Community, den nye kontakt og content plattformen som vil fungere som et slags Sosiale medier for artister og bransje både under og etter SIM.

Underveis vil du bli guidet av Stian som jobber tett med SIM og har god oversikt over det brasilianske musikkmarkedet og bransjen.

SIM Community er nytt for i år, er er en unik kontakt og content plattform. Hele SIM festival vil gå gjennom denne plattformen og alle med credentials får tilgang. Etter festivalen vil SIM community fungere som en slags sosiale medie-plattform eller Linkedin som artister og musikkbransje kan abonnere på.

SIM står for «a Semana Internacional da Múscia»  som betyr den Internasjonale musikkuka.

Ønsker du å sikre deg en plass? Send en mail til Helene på helene@musicnorway.prod07.dekodes.no forløpende. 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere