logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Skal du spille på SXSW i 2015? Da kan du søke om tilskudd!

Av Skal du spille på SXSW i 2015? Da kan du søke om tilskudd!

SXSW er verdens største musikkbransjefestival og arrangeres årlig i musikkbyen Austin i Texas, USA.

South by Southwest, SXSW, består av en konferansedel og en showcasedel i perioden 17. – 22. mars. I tillegg har den en film og en interaktiv del som er i forkant av musikkfestivalen.

Music Norway åpner nå for at artister og band som har fått invitasjon fra SXSW kan søke om tilskudd direkte fra Music Norway. Dette gjelder de som fikk invitasjon etter 1. desember. Offisiell invitasjon fra SXSW må vedlegges, og det blir lagt vekt på bevislig etterspørsel fra det amerikanske markedet, samt internasjonalt erfaring i teamet rundt utøveren.

Reisetilskudd for artister søkes her

SØKNADSFRIST 27. FEBRUAR 2015

Vi oppfordrer alle til å sette seg godt inn i hva SXSW har å tilby samt vurdere investeringen opp mot resultatmulighetene. SXSW er et trangt utstillingsvindu der du konkurrerer om oppmerksomheten med etablerte og store navn. Det er viktig med godt forarbeid og gode bransjepartnere både her hjemme og i USA.

Les også: Slik får du max ut av bransjetreff eller showcase

SXSW er for deg som jobber aktivt mot det amerikanske markedet. Du bør ha internasjonal erfaring og et solid nettverk. Som artist bør du ha etterspørsel fra markedet via presse og / eller bransje. Du bør ha tilbud om flere konserten under SXSW i form av dag- og kvelds-arrangement som er satt opp av brands, presse eller bransje. Ditt støtteapparat og nettverk bør bidra med å markedsføre deg i de riktige kanalene.

Les også: USA-satsning krever godt forarbeid

Vi minner igjen om at dette er en søkemulighet for band og artister som har mottatt offisiell invitasjon til SXSW showcase ETTER at søknadsfristen til Reisestøtten i Stikk.no gikk ut 1. desember 2014. Alle som har mottatt invitasjon innen 1. desember og har søkt tilskudd i Reisestøtten www.stikk.no har fått sin søknad behandlet der. Søknader som har blitt behandlet der blir ikke vurdert her.

(NB: ekstraordningen er ment for de som ikke hadde mulighet til å søke innen den ordinære fristene i Reisestøtten i Stikk på grunn av sen invitasjon fra SXSW).

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere