logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Slik blir Sørveiv 2020

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 28. okt, 2020

Det blir showcaser og konferanse i Kristiansand som planlagt.

Bransjetreffet og showcasefestivalen Sørveiv inviterer til en fysisk møteplass med paneler og konserter til tross for pandemien. Det blir samtidig mulig å følge med på arrangementene via stream, og det varer fra 30. – 31. oktober.

Kjøp billetter og se hva som streames HER

– Det var ikke gitt at festivalen kunne gjennomføres i år, så vi er glade for å dele denne nyheten. Festivalen i år vil skille seg ut blant annet fordi vi kun skal ha norske artister, men jeg har troen på at folk er tørste på livekonserter, sier festivalsjef Anna Willrodt, til hjemmesiden til Sørveiv.

Sørveiv melder at de siste retningslinjene fra myndighetene ikke berører festivalen.

Les Sørveivs smittevernguide HER 

Det blir færre band og ingen internasjonale artister i showcase-programmet. Noen skal spille live på scener i Kristiansand, mens andre konserter blir filmet slik at publikum kan følge med fra egen stue.

Bård Berg, Inger Nordvik, Jango, Kristian Grostad, Paria, car.pool, Simen Steinklev, Kristine Marie Aasvang og j00 er noen av artistene som skal spille showcaser.

Se hele showcase-programmet HER 

Gratis konferanse 
Årets konferanse blir derfor en plattform hvor lokale, regionale og nasjonale krefter kan samles og dele erfaringer. Konferansen arrangeres med svært få tilskuere, men den blir streamet og gratis for alle.

Se konferanseprogrammet HER  

– Mer enn noensinne trenger vi å komme sammen utveksle ideer, frustrasjon, sinne, kjærlighet for musikken, som også er under hardt økonomisk press nå. Så lenge vi får lov å gjennomføre skal vi lage en så god arena for menings- og erfaringsutveksling som mulig, sier Nicholas van Eck i Sørveiv.

Norske Konsertarrangører, Mariann Bjørnelv fra Folken, vennefestivaler, plastfrie suksesshistorier og artister, er noe av det konferansen har å by på.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere