logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk bransjestøtte til MaMA event i Paris

Av Søk bransjestøtte til MaMA event i Paris Publisert: 21. aug, 2014

Satser du på det franske markedet? Da bør du lese videre.

Dersom du satser mot det franske markedet, kan MaMA event være en arena for deg. Bransjetreffet arrangeres for femte år på rad og er i oppsving. MaMA tiltrekker seg stadig større del av den franske og internasjonale bransjen.

15. – 17. oktober arrangeres det rundt 50 konferanser og debatter, samt mange aktiviteter som match-making, workshops, drinker etc. Bransjetreffet er konsentrert rundt et lite område i Paris, der scener og nettverksarenaer er i gangavstand. I løpet av de tre dagene arrangeres det over 100 konserter på 20 scener i områdene rundt Pigalle og Montmartre.

Les mer om MaMA event her.

Fakta:

Når: 15. – 17. oktober

Søknadsfrist: senest 8. september 2014.

Aktivitetstype: Internasjonal nettverksbygging med hovedfokus på det franske markedet.

Bransjestøtte: Music Norway har anledning til å tilby et begrenset antall norske delegater bransjetilskudd for å reise til MaMa. Representanter som får tilslag kan fakturere Music Norway 3000,- i reisetilskudd for tilstedeværelse alle konferansedagene. Du vil også motta delegatpass (til en verdi av €140). Støtten kan justeres etter antall dager.

For å kvalifisere for tilslag må søker sende inn en kort redegjørelse for hvorfor dette ville vært relevant i selskapets framtidige eksportarbeid til karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no.

• Selskapet skal jobbe med eksport av norsk musikk
• Selskapet som søker må være norskregistrert
• Norske festival- og konsertarrangører, stiftelser, foreninger eller offentlige etater kvalifiserer dessverre ikke for støtten

NB! Begrenset plass. Plasser tildeles til kvalifiserte søkere etter gjennomgang av søknadene. Aktører med artister på det offisielle programmet kvalifiserer automatisk for tilslag (kun en aktør per artist) men må likeledes gi beskjed innen fristen.

Booking av hotell og transport må ordnes på egenhånd.

Pris: 95 € – Aktører som ikke får tilslag på bransjetilskudd vil få mulighet til å kjøpe rabattert pass gjennom Music Norway. Vi har anledning til å tilby relevante bransjeaktører rabattert pris på 95 € (normal pris er 140€). Promokoden får du ved henvendelse til karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no. Siste frist for bruk av promokoden er 24. september.

Nøkkeltall fra 2013:
3.800 delegater
61 nasjonaliteter representert
1.578 ulike firma representert
2.617 akkrediterte profesjonelle delegater (70% franskmenn)
400 journalister
9.091 festivalgjengere

Annet:
– Mange områder dedikert til de profesjonelle delegatene
– Egen tilgang til database for den profesjonelle bransjen
– Eget velkomstområde og multimediaområde på Le Trianon
– The MaMA bar og after parties

Music Norway vil være til stede og bistå norsk bransje under MaMA.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere