logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk bransjetilskudd til The Great Escape

Av Pål Dimmen Publisert: 28. feb, 2018

Frist for søknad er 1. mai!

17-19. mai er det tid for The Great Escape igjen – en av Europas viktigste showcasefestivaler. Med fokus på eksportklar musikk gjør bransjearrangementet sitt for å gi nye artister riktig plattform til å vise frem sitt talent, samt muligheten til å kobles med riktig bransje og delegater.

Den lille engelske kystbyen Brighton forvandles til et mekka for musikkelskere, og har i løpet av tre dager over 450 konserter fordelt på 30+ scener. Musikkonferansen og festivalen samler de viktigste beslutningstakerne innen britisk og internasjonal musikkbransje, og ikke minst toneangivende media.

En godt promotert showcase vil gi grunnlag for viktig oppmerksomhet, nye kontakter og forhåpentligvis kontrakter for norske artister/band /bransje som jobber mot Storbritannia og utlandet. Det er også en egnet arena for å styrke britisk kontaktflate.

Under årets festival finner du flere norske artister og band, deriblant Fanny Andersen, Great News, Fred Well og Sassy 009.

Du finner hele live-programmet finner du her.

Representanter kan søke Music Norway om maksimalt 3500,- i reisestøtte for tilstedeværelse alle festivaldagene (17 – 19. mai). De vil også motta delegatpass (til en verdi av £120).

Slik søker du:
Søk om deltakelse og reisetilskudd på 3500 NOK i kategorien Møtevirksomhet i Bransjetilskudd som ligger i søknadsportalen Stikk.no innen 1. mai.

TGE preges av mange gode, men veldig uformelle nettverkingsarenaer (tenk SXSW, CMJ osv). Det er lettere å få utbytte av disse om du allerede har et eksisterende internasjonalt/britisk nettverk, og vi oppfordrer spesielt disse aktørene til å melde sin interesse.

Vi oppfordrer søkere til å lese nøye igjennom kriteriene for ordningen på Stikk.no.

I likhet med nederlandske Eurosonic og by:Larm, satser the Great Escape på et variert dagsprogram der delegater fra hele verden har muligheten til å delta på speed-meetings, workshops, foredrag og samtaler med erfarne representanter fra musikkbransjen, Q&A sessions, debatter og andre høyst relevante arrangementer for alle med interesser i musikkindustrien.

Fullt delegatprogram oppdateres her.

Leder av Music Norways UK-kontor, Nina Finnerud, vil være til stede på The Great Escape for å promotere det norske programmet. Hun er beredt på å dele sitt UK-nettverk og kompetanse og kan bidra med introduksjoner/assistanse før og under festivalen.

Ta gjerne kontakt med Nina på nina@musicnorway.prod07.dekodes.no hvis du skal over til Brighton.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere