logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk bransjetilskudd til Hellfest

Av Pål Dimmen Publisert: 04. apr, 2017

Hellfest er et viktig møtepunkt for internasjonal metal-bransje. Søk om bransjepass og reisetilskudd gjennom Music Norway.

Metal-festivalen Hellfest i Clisson, Frankrike, er i tillegg til å være en suksessrik publikumsfestival, også blant de viktigste møtepunktene for den internasjonale metal-bransjen.

Music Norway har derfor fått tilgang på fire VIP-pass til den forlengst utsolgte festivalen, og oppfordrer herved norsk bransje som opererer med eksport innen metal-feltet til å søke om pass og bransjetilskudd.

Les mer om festivalen her

Representanter som søker og får tilslag kan fakturere Music Norway maksimalt 3000,- i reisetilskudd for tilstedeværelse alle festivaldagene (16 – 18. juni). De vil også motta delegatpass med tilgang til festivalens avgrensede VIP-område. Støtten justeres etter antall dager.

For å kvalifisere for tilslag, oppfordres søker til å sende inn en kort redegjørelse for hvorfor dette ville vært relevant i selskapets framtidige eksportarbeid til pal@musicnorway.prod07.dekodes.no.

Søknadsfristen er utgangen av mandag 1. mai . Hotell og transport må besørges selv.

Det er forutsatt at man oppfyller følgende kriterier for å motta bransjestøtten:
• Selskapet skal jobbe med eksport av norsk musikk
• Selskapet som søker må være norskregistrert
• Norske stiftelser, foreninger eller offentlige etater kvalifiserer dessverre ikke for støtten

I år deler norske band som Emperor, Dødheimsgard og Wardruna scene med internasjonale storheter som Aerosmith, Deep Purple og Slayer.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere