logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk bransjetilskudd til Music & Media, Finland 2018

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 16. aug, 2018

Norsk bransje kan i 2018 via Music Norway søke om å delta på bransjefestivaler i Norden.

Music Norway ønsker å stimulere til større samarbeid i Norden. Som et ledd i denne satsingen vil det bli lagt til rette for at norske musikkbransjeaktører som ønsker å satse i dette markedet skal kunne skaffe seg nødvendig kunnskap og kontakter.

Music & Media i Tampere, Finland varer fra 4. – 5. oktober 2018. Festivalen har både musikk og seminarer på programmet. Sammen med Music Norway får du også mulighet til å delta på aktiviteter i forbindelse med Music & Medias internasjonale program.

Music & Media passer særlig godt for publishing og plateselskap da de har et fokus på sync. Samt management, agenter og andre bransjeaktører som har interesse for å finne nordiske partnere kan ha interesse av å reise. Hele den finske musikkbransjen er der, og de har også et godt besøkt internasjonalt program. Også i 2018 vil de ha et særlig fokus på Japan, med 15 relevante bransjerepresentanter fra alle felt i den japanske musikkindustrien, samt at IMPALA vil holde sitt styremøte på Music & Media.

De vil holde sine gode sync workshops for label/publishing selskaper samt pitching session for filmkomponister.

Fra sync delen av bransjen kan nevnes trailer huset Buddha Jones (Reuben Sears) og John Houlihan fra Fox music/film i tillegg til music supervisors og scoe composer managere fra UK (Catherine Grieves, Lucy Bright, Sarah Bridge…) etc. Det vil også være sync eksperter fra Korea og Japan.

Mer informasjon finner du her: https://musiikkimedia.fi/en/home-en/

Søk tilskudd – delegat

Music Norway tilbyr et begrenset antall reisetilskudd og delegatpass. Frist for å søke er 1. september.

Music Norway tilbyr representanter som får tilskudd kr. 3000,- i reisetilskudd, i tillegg vil man også motta et delegatpass. (Vi dekker ikke eventuell deltakelse på musikkgallaen som arrangeres, dette må eventuelt bekostes selv).

OBS! Hotell og reise må ordnes selv, det anbefales å være tidlig ute med å bestille.

Norsk støtteapparat søker gjennom stikk.no Bransjestøtteordingen i kategorien møtevirksomhet

NB! Er du på Music Norways eksport program og har Island som en del av ditt satsingsområde må du ta direkte kontakt med prosjektleder Karoline karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no

For å kvalifisere for tilskudd er det en forutsetning at du jobber på et profesjonelt nivå med eksport av norsk musikk og at selskapet driver næringsvirksomheten i og fra Norge. Selskapet må forvalte og selge andres rettigheter.

Norske bransjedelegater som ønsker å bygge et tettere nordisk nettverk vil bli prioritert i søknadsrundene.

Nordisk fokus
Norsk bransje kan i 2018 via Music Norway søke om å delta på bransjefestivaler i Sverige (Where´s the Music), Danmark (Spot), Finland (Music & Media) og Island (Iceland Airwaves). Selskapene som får tilslag vil få mulighet til å delta på program i regi av de enkelte arrangørene der dette er aktuelt. Foruten å være sitt territoriums viktigste nettverksarenaer har de alle også ulike internasjonale fokus.

Karoline fra Music Norway vil være tilstede og bistår for deltagende selskap basert på den enkeltes behov. Har du spørsmål ta gjerne kontakt med Karoline på mail eller telefon.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere