logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk deg til Classical:Next i Rotterdam

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 14. feb, 2020

YougDoelen Ensemble på Calssical:Next 2019. (Foto: Eric van Nieuwland)

Classical:Next henvender seg til bransje og komponister innenfor klassisk- og samtidmusikk, og er det største arrangementet innenfor sitt segment i Europa.

Classical:Next 2020 skjer 18. – 21. mai i Rotterdam. Strukturen til Classical:Next består av fire seksjoner; showcaser, konferanser, prosjektpitching og expo/messe. I 2019 deltok 1300 bransjedelegater, 750 selskaper, 91 foredragsholdere og 320 artister.

– Vi anser Classical:Next som en god arena til å knytte til seg gode kontakter, ta pulsen på feltet og et sted å bygge nettverk med det formål å eksportere norsk musikk. Fra de som var med i fjor har vi fått meget gode tilbakemeldinger og delegatene anser arenaen som givende, sier prosjektleder Einar Idsøe Eidsvåg i Music Norway.

Music Norway kommer ikke til å ha stand, men være til stede og legge til rette for en nettverkssamling i samarbeid med de andre nordiske aktørene og kan være behjelpelig med å knytte nye kontakter.

Music Norway kan bidra med et reisetilskudd på 4000,- per person. Det gjelder for kun én person per virksomhet.

Søknadsfrist er 1.mars, man kan også søke 1.april.

Søknad sendes gjennom kategorien Møtevirksomhet i Bransjetilskuddsordningen på stikk.no. Det er ikke nødvendig å laste opp møtebekreftelser i søknadsskjemaet, men resten av søknaden må fylles ut i henhold til retningslinjene.

Merk at delegatpass må bekostes selv, og søker må selv ordne hotell og reise.

Målgruppe:
Vi søker deg som jobber innenfor klassisk- og samtidsfeltet. Du har Europa som marked, ønsker å møte nye kontakter som igjen kan hjelpe til med økt distribusjon av norsk musikk, få flere bestillinger og/eller flere spillejobber. Du kan drive plateselskap, forlegger, være utøver, eller komponist.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere