logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk om deltagelse på Axidents låtskrivercamp

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 05. jun, 2018

Andreas "Axident" Schuller (Foto: Ronald Moss)

Fem dager med kreativt arbeid på hyttetur.

Nå har du en unik mulighet til å utvikle dine ideer og talent på en fem dagers masterclass og låtskrivercamp med råd, lærdom og faglig input fra Andreas “Axident” Schuller.

Schuller tilbyr en eksklusiv mulighet for en gruppe norske låtskrivere og produsenter til å delta.

Deltakerne får full tilgang til Grammy-nominerte Schuller som har 10 års bransjekunnskap fra USA, og som vil dele erfaringer på både det kreative og tekniske. Den norske LA-baserte hitmakeren har blant annet jobbet med artister som Justin Bieber, Jason Derulo, Pitbull, Jessie J. Wiggle med Jason Derulo nådde #5 på Billboard Hot 100-listen.

Les intervju med Axident om hans karriere i USA og hvordan Wiggle ble til.

Programmet vil strekke seg over 5 dager på en hytte i naturskjønne omgivelser. Gruppen vil bo og jobbe sammen i disse 5 dagene, og soverommene blir gjort om til provisoriske studioer hvor du får muligheten til å utvikle allerede påbegynt materiale eller skape nytt. Schuller vil sirkulere og gi personlig feedback hver dag til alle deltakerne, i tillegg til en lyttesession i fellesskap hver kveld.

Er du fast bestemt på å slå gjennom som musikkprodusent, låtskriver eller artist?

Da er dette noe for deg. Du er allerede litt i gang med karrieren, men har enda ikke hatt en hit.

– Jeg gleder meg veldig til å møte deltakerne og jobbe med musikken deres. Det skal bli både gøy og lærerikt, og vil forhåpentligvis legge et grunnlag man kan bygge en solid musikkarriere på, sier Schuller.

Programmet presenteres i samarbeid med TONO. Programmet er søknadsbasert og utvalget blir gjort av Schuller. Alle søkere legger ved en Soundcloud-link, eller lignende, til 1-3 musikkeksempler. Begrenset antall plasser.

Deltakerne betaler en egenandel på 3000,- (mat og opphold inkluderes i egenandel). Masterclassen og låtskrivercampen vil foregå 24.-28. september 2018. Søknadsfrist er 21. juni.

Søk om deltakelse ved å fylle ut denne siden innen 21. juni: http://bit.ly/2sEeCJP

Spørsmål om programmet kan sendes til info@musicnorway.prod07.dekodes.no.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere