logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk om showcase på Nordic Folk Alliance i Göteborg

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 07. nov, 2019

Søknadsfrist 2. desember.

For tredje gang arrangeres den nordiske varianten av amerikanske Folk Alliance International. Arrangementet finner sted på Musikens Hus i Göteborg 1. -2. april 2020.

Nordic Folk Alliance er en møteplass for nordiske musikere og bransje innen folkemusikk og «Global Roots». Det blir nettverksarrangementer og seminarer på dagtid og showcaser på kveldstid.

Les mer: Fjorårets arrangement og norsk representasjon

Profesjonelle musikere/band innenfor folk- og rootsmusikk er velkommen til å søke. To band fra hvert land vil ble plukket ut til å spille de offisielle showcasene. Disse vil få dekket reise og opphold. I tillegg blir det åpnet for uoffisielle konserter i de såkalte «Late Night Showcases». Disse vil ikke være berettiget til støtte.

SØKNADSFRIST MANDAG 2. DESEMBER

Bruk DETTE skjemaet.

Utvalgskriterier: Vi vil etterstrebe bred sjangermessig representasjon og jevn kjønnsfordeling. I utvelgelsen vil vi legge vekt på i hvilken grad artisten har en plan for sitt internasjonale arbeid. Det norske utvalget gjøres av en jury opprettet av Music Norway og svar på søknaden vil komme i midten av januar.

Vi håper også at så mange som mulig fra den norske bransjen vil være til stede. Påmelding for delegater har frist 31. mars, koster SEK 1500 og kan gjøres HER.

Prosjektansvarlig i Norge er Aslak Oppebøen i Music Norway (90175338).

 Det er Kultur i Väst som arrangerer Nordic Folk Alliance 2020, på oppdrag av de nordiske eksportkontorene (NOMEX). Nordic Folk Alliance er et bransjemøte for alle innenfor folk- og rootsmusikk, med showcaser, seminarer og nettverksarrangementer. Nordic Folk Alliance arrangeres i samarbeid med Folk Alliance International, Export Music Sweden, Tempi Denmark, Music Norway, Music Finland, Iceland Music Export, Go:teborg & Co, Studieförbundet Bilda, Riksförbundet för Folkmusik och Dans (RFoD), Musikcentrum Väst (MCV).

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere