logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk om showcase på SXSW 2016

Av Søk om showcase på SXSW 2016 Publisert: 09. sep, 2015

Fredag 11. september er early bird-frist for å søke om showcase, samt billigere delegatpass.

South by Southwest i Austin, Texas, eller bare SXSW, finner sted 15. – 20. mars 2016. SXSW har åpent for søknader, og frem til 11. september koster det 33 USD å sende en søknad om å spille showcase. Etter fristen koster det 45 USD, og siste deadline er 23. oktober. Samme frist gjelder for delegater.

Søk her

Delegater her

Over 2.200 band og artister spilte på SXSW i 2015 for over 30.000 bransjedelegater. I tillegg var nesten 3.000 representanter fra media tilstede. I 2015 spilte åtte norske artister på den store showcasefestivalen.

Vi oppfordrer alle til å sette seg godt inn i hva SXSW har å tilby, samt vurdere investeringen opp mot resultatmulighetene. SXSW er et trangt utstillingsvindu der man konkurrerer om oppmerksomheten med etablerte og store navn. Det er viktig med godt forarbeid og gode bransjepartnere både her hjemme og i USA.

I denne artikkelen kan du få noen gode tips om hvordan du bør legge opp søknaden din:

SXSW er for deg som jobber aktivt mot det amerikanske markedet. Du bør ha internasjonal erfaring og et solid nettverk. Som artist bør du ha etterspørsel fra markedet via presse og/eller bransje. Du bør ha tilbud om flere konserter under SXSW i form av dag- og kvelds-arrangement som er satt opp av brands, presse eller bransje. Ditt støtteapparat og nettverk bør bidra med å markedsføre deg i de riktige kanalene.

Ønsker du å satse på det amerikanske markedet bør du lese gjennom noen av disse artiklene. Music Norway har hatt flere åpne hus om det å satse i verdens største musikkmarked, oppsummeringene med tips og triks kan du lese her:

– Slik får du max ut av et bransjetreff eller showcase

– USA-satsing krever godt forarbeid

– Bernhof: fem år på farten

– Hvordan bygge internasjonal karriere? Highasakite bak kulissene

– Slik får du visum til USA

– Dette må du vite om USA

– Kvelertak, fra undergrunn til stadionrock

– SXSW gav resultater

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere