logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk på bransjetilskudd til prestisjetunge Big Ears Festival i USA

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 02. jan, 2018

Fra Big Ears Festival 2017 (Foto: Eric Smith)

Søk innen 8. januar. Big Ears skjer i slutten av mars.

I 2017 inngikk Music Norway, generalkonsulatet i New York, Norsk jazzforum og Ultimafestivalen et samarbeid med den prestisjetunge Big Ears Festival i Knoxville, Tennesse, USA. Samarbeidet er videreført til 2018, med Nasjonal Jazzscene som ny partner.

I fjor spilte Nils Økland Band, Supersilent, Deathprod, Ståle Storløkken, Frode Haltli og Arve Henriksen, og årets Big Ears-program har en sterk norsk tilstedeværelse. Jaga Jazzist, Susanna, Stian Westerhus og Jenny Hval er bekreftet så langt.

Les mer om 2017-festivalen her.

Ved siden av å ha norske artister på festivalen så ønsker vi å ha med oss norsk bransje til Knoxville i 2018, da dette er en meget god arena for å knytte kontakter og bygge nettverk innenfor jazz, samtid, improvisert musikk, avantgarde, støy og elektronika.

Vi har et begrenset antall plasser. Maks en person per selskap. Festivalpass organiserer vi, og Music Norway og Big Ears vil være behjelpelige med å sette opp relevante møter.

Bransje kan søke her – innen 8.januar.

Slik søker du:
Søk om deltakelse og reisetilskudd på 7000 NOK (for bransje reisende til og fra Norge) i kategorien Møtevirksomhet i Bransjetilskudd som ligger i søknadsportalen Stikk.no

Kontakt einar@musicnorway.prod07.dekodes.no om du har spørsmål

Dette sa Helge Sten (Deathprod og Supersilent) om Big Ears i 2017.
– Big Ears er den desidert beste og største festivalen i USA når det kommer til å utforske rommet mellom det komplette kaos av alternativ musikk og kunstmusikk. Det er kanskje også den eneste festivalen i USA som klarer å få til dette i det formatet og skalaen som de gjør. Dette blir en sjelden mulighet for oss å spille i USA og det er fantastisk at det skjer nettopp på en festival som Big Ears, som er tydelig spisset mot det feltet vi jobber i.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere