logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk på vårt Master-program

Av Tina Brodal Publisert: 11. mai, 2020

Fjorårets master-gjeng med produsenten chepope under årets Trondheim Calling

Skreddersydd program for unge, profesjonelle aktører i norsk musikkbransje

Master er et skreddersydd ledelsesprogram for unge, dyktige og fremoverlente bransjetalenter i norsk musikkbransje. Programmet har som mål å ruste deg opp til å lede et selskap samt forvalte rettigheter og karrierer i Norge og internasjonalt. Vi søker etter de av dere som har ambisjon om å ta posisjon i dagens musikkbransje, samt være med på å definere morgendagens.

Les mer: Fra idé til handling: Music/tech gründere deler sine erfaringer

Master består av inspirerende fagsamlinger samt individuell oppfølging over en periode på litt under ett år. Programmet har oppstart august 2020 og gjøres i samarbeid med de regionale kompetansesentrene for musikk: Møst, ØKS, Sørf, Star, Brak, Tempo, KOFOR og RYK.

Søknadsfrist: 11. juni 2020. Søk her.

Hva er Master?
Gjennom fem fagsamlinger i 2020/2021 vil deltakerne tilegne seg relevant kompetanse innenfor alt fra musikkbransjekunnskap til tematikk som forretningsutvikling, strategi, ledelse, konflikthåndtering, forhandling og presentasjonsteknikk m. m.

Programinnhold vil relateres tilbake til praktiske utfordringer i ditt selskap og i dine prosjekter. Du vil derfor blitt bedt om å ta med et konkret prosjekt fra din arbeidshverdag inn i programmet. Hver deltaker får også tilbud om mentortimer, med aktører som treffer best på akkurat ditt profesjonelle utviklingsbehov.

Les mer: Lise Davidsen vinner av Årets internasjonale suksess 2019

I Master vil du møte sentrale aktører fra norsk og internasjonal bransje som vil dele fra sine beste og verste øyeblikk i karrieren;

-Hva skal egentlig til for å lykkes internasjonalt?
-Hvordan leder man seg selv oppe i det hele?
-Hva er de beste rådene de aldri fikk?

Du vil møte et trygt rom der erfaringsutveksling fra programdeltakernes egen arbeidshverdag vil spille alle bedre og hvor du vil bygge verdifulle relasjoner, som du tar med deg videre inn i ditt framtidige arbeid.

Samlingene vil hovedsakelig finne sted i Norge, men en modul vil bli lagt til et relevant internasjonalt marked. Programdeltakerne vil motta reisetilskudd ved behov. Programmet har en egenandel på 1500 NOK.

Tidsplan

Samling 1: Torsdag 20.august Kick-off

Samling 2: november

Samling 3: februar

Samling 4: april (internasjonal modul)

Samling 5: juni

Mellom de ordinære samlingene ønsker vi å legge til rette for at deltakerne møtes, også med tidligere Masterkull, på ulike møteplasser og sammenkomster.

Målgruppe
Master er et program for bransjeaktører, under 30 år, som forvalter eller jobber aktivt med norske rettigheter. Internasjonal virksomhet bør være en uttalt ambisjon.

Søk innen 11. juni 2020

Master har på kort tid rukket å bli et av våre mest populære program.

For å bli vurdert, vennligst fyll ut søknadsskjemaet som du finner her!

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere:

– Master er et unikt program som skreddersyr opplegget ut ifra behovet til gruppa. Det er umulig å ikke få et stort læringsutbytte. Toppen av kransekaka er nettverket man får fra andre unge bransjefolk der man får en unik anledning til å lære av hverandre.

Kine Lundervold

MusikkProfil / Young Professionals in Jazz

– Masterprogrammet til Music Norway var virkelig et av mine høydepunkter i 2019/2020. Det å få muligheten til å ta med et prosjekt du brenner for og utarbeide dette med folk som har kompetanse i ulike felt var til veldig stor grad lønnsomt og effektivt. Sammen med Music Norway går man gjennom guidelines og hjelpemidler som man kan ta stor nytte av i hverdagen sin på jobb. Jeg personlig som jobber litt på kryss av manager og A&R rollen lærte mye av å dele erfaringene mine med andre deltakere som enten har lignende eller helt andre utfordringer. I dag jeg har også fått nye venner og kollegaer som jeg setter pris på! 

Yunus Daar – Nora Collective

– Dette er en unik mulighet som jeg er glad jeg fikk ta del i! I tillegg til å bli bedre kjent med musikkbransjen og deg selv, blir du også kjent med andre spirer fra bransjen som sitter på spennende idéer, erfaring og kunnskap. Jeg har lært mye og samtidig blitt veldig inspirert!  

Lise Fredrikke Engdahl – Stageway

Se hvem som var med i fjor her.

For spørsmål om Master, ta kontakt med prosjektleder Nina Finnerud i Music Norway på nina@musicnorway.prod07.dekodes.no.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere