logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk reisetilskudd for bransje til Eurosonic 2019

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 13. nov, 2018

Søknadsfrist er 7. januar.

Eurosonic Noorderslag går av stabelen i Groningen, Nederland, 16. – 19. januar 2019. Programmet består av paneler, nettverksarrangement og selvfølgelig konserter som du bør delta på.

Les mer om Eurosonic

Festivalen er den viktigste møteplassen for live-bransjen i Europa og Music Norway ønsker å legge til rette for at profesjonelle norske bransjeaktører har tilstedeværelse på festivalen.

Søk tilskudd – delegat
Music Norway tilbyr et begrenset antall reisetilskudd til norske bransje delegater. Du kan søke på inntil kr. 3500,- for tilskudd til reise/opphold. (merk at delegatpass må bekostes selv).

Frist for å søke er 7. januar. Søknader som kommer inn før fristen kan hastebehandles.

SØK I STIKK HER

OBS! Hotell, reise og delegatpass må ordnes selv, det anbefales å være tidlig ute med å bestille hotell. Mer info om overnatting i Groningen og delegatpass her.

For å kvalifisere for tilskudd er det en forutsetning at du jobber på et profesjonelt nivå med eksport av norsk musikk og at selskapet driver næringsvirksomheten i og fra Norge. Selskapet må forvalte og selge andres rettigheter. Se stikk.no for retningslinjer.

OBS! Aktører med artister på det offisielle programmet vil bli prioritert. Det betyr at bransjeaktører som har fått bekreftet showcase også må søke reisestøtte til Eurosonic gjennom samme ordning på STIKK.no innen fristen 7. januar. (Alle som får tilskudd kontaktes av Music Norways prosjektleder Nina Finnerud for mer info).

Søknaden i stikk.no bør bla. inneholde:

– Kort presentasjon av deg og selskapet.
– Hvorfor det er relevant for deg å delta.
– Hvor mange dager du ønsker å være til stede. Støtten justeres etter antall dager man er til stede.

Mer spørsmål om opplegget på Eurosonic? Kontakt karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere