logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk reisetilskudd for bransje til Eurosonic 2020

Av Tina Brodal Publisert: 22. okt, 2019

Søknadsfrist er 1. januar.

15.– 18. januar 2020 er det igjen klart for Eurosonic Noorderslag i Groningen, Nederland, den aller viktigste møteplassen for live-bransjen i Europa.

Programmet består av paneler, nettverksarrangement og selvfølgelig konserter, og Music Norway ønsker å legge til rette for at profesjonelle norske bransjeaktører har tilstedeværelse på festivalen.

Les mer om Eurosonic

Eurosonic har en imponerende merittliste over nye acts de har hjulpet med å slå igjennom på den internasjonale livemusikkscenen. Showcase-arrangementet har kickstartet den internasjonale karrieren til artister som Shame, Her, Alma, Roosevelt, Aurora, Dua Lipa og mange flere. Dette er både blitt gjort ved å tilby de en scene under Eurosonic, men også ved å støtte dem etter arrangementet gjennom deres European Talent Exchange Program (ETEP).

Søk tilskudd – delegat

Music Norway tilbyr et begrenset antall reisetilskudd til norske bransje delegater. Du kan søke på inntil er. 3500,- for tilskudd til reise/opphold. (merk at delegatpass må bekostes selv).

Frist for å søke er utvidet, og er nå 1. januar.

SØK I STIKK HER

OBS! Hotell, reise og delegatpass må ordnes selv, det anbefales å være tidlig ute med å bestille hotell.

For å kvalifisere for tilskudd er det en forutsetning at du jobber på et profesjonelt nivå med eksport av norsk musikk og at selskapet driver næringsvirksomheten i og fra Norge. Selskapet må forvalte og selge andres rettigheter. Se stikk.no for retningslinjer.

OBS! Aktører med artister på det offisielle programmet vil bli prioritert. Det betyr at bransjeaktører som har fått bekreftet showcase også må søke reisestøtte til Eurosonic gjennom samme ordning på STIKK.no innen fristen 1. januar.

Søknaden i stikk.no bør bla. inneholde:

– Kort presentasjon av deg og selskapet.

– Hvorfor det er relevant for deg å delta.

– Hvor mange dager du ønsker å være til stede. Støtten justeres etter antall dager man er til stede.

Du trenger ikke laste opp møtebekreftelser i forbindelse med denne søknaden.

Mer spørsmål om opplegget på Eurosonic? Kontakt karoline@musicnorway.prod07.dekodes.no

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere