logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk reisetilskudd til Reeperbahn-festivalen

Av Christian Gran Svenningsen

Great News under Reeperbahn Festival i 2018. (Foto: Florian Trykowski)

Bli med til Hamburg ved å søke reisetilskudd for bransje innen 1. september

Reeperbahn Festival (RBF) i Hamburg er Tysklands største bransjetreff og showcasefestival. Festivalen har siden den første utgaven i 2006 vokst fram til å bli en av de ledende showcasefestivalene og møteplassene for musikkbransjen i Europa, hvor norske artister og bransjeaktører har høstet gode resultater. Reeperbahn Festival 2018 hadde 12 norske artister på programmet.

Årets utgave går fra 18.-21. September med et massivt program, fullspekket med paneler, nettverksarrangement, matchmaking, konserter og prisutdelinger. I fjor var ca. 4400 tyske og internasjonale delegater til stede under den stadig voksende festivalen.

Fullt delegatprogram oppdateres her og artistprogrammet her.

Line-up er under utarbeidelse men foreløpig har følgende norske artister blitt bekreftet til Reeperbahn:

Moyka
Lil Halima
Tara Nome Doyle

Reisetilskudd bransje/artister
Artister som er booket til festivalprogrammet kan søke om reisetilskudd i Stikk.no. Neste søknadsfrister er 1. september.

Bransjeaktører kan også søke reisestøtte i Stikk.no med 5200,- NOK som maks søknadssum. Dette forutsetter min. 3 netters deltakelse. Søknadssummen skal også dekke delegatpass for konferansen. Ta kontakt med jonas@musicnorway.prod07.dekodes.no for en link til rabattert pass til 1700,- NOK.

Søknadene vil bli behandlet av Music Norways fagutvalg. Aktører som representerer band som spiller på det offisielle programmet vil bli prioritert men må likevel søke (kun 1 aktør per artist/band så koordiner internt i teamet). Søknadene behandles første dag hver måned så det anbefales og senest søke 1 august.  

NB! Vi gjør oppmerksom på at det ikke er nødvendig å laste opp møtebekreftelser i akkurat denne søknaden.

17. september arrangeres RBF’s «the Berlin Experience», som er et endags, kompetansehevende og nettverksfremmende program i Berlin. Dagen består av bedriftsbesøk og andre nettverksfremmende aktiviteter samt en felles togtur til Hamburg. Mer informasjon kan du finne her. Vi har satt av midler til å støtte programavgiften til tre aktører fra den norske delegasjonen som ønsker å delta og vil her spesielt prioritere aktører som ikke allerede kjenner det tyske markedet godt. Om du vil være med på «the Berlin Experience», spesifiseres dette i søknad om reisetilskudd til Reeperbahn.

Vær tidlig ute med hotell og les kriteriene
Søknaden i Stikk.no bør bl.a. inneholde:

– Kort presentasjon av deg og selskapet

– Hvorfor det er relevant for deg å delta på akkurat denne arenaen

– Hvor mange dager du ønsker å være til stede (støtten justeres etter antall dager man er til stede).

– Om du representer artister/band på det offisielle showcase-programmet

– Om du ønsker å delta på RBF’s «the Berlin Experience».

Reeperbahn-festivalen kjennetegnes av mange gode, men uformelle nettverkingsarenaer (tenk SXSW, CMJ, TGE osv). Det er lettere å få utbytte av disse om du allerede har et eksisterende internasjonalt/tysk nettverk og vi oppfordrer spesielt disse aktørene til å melde sin interesse.

Vi oppfordrer søkere til å lese nøye igjennom kriteriene for ordningen på Stikk.no.

Hotell og reise må ordnes selv, det anbefales å være veldig tidlig ute med å reservere hotell da kapasiteten i Hamburg som regel er sprengt under Reeperbahn-festivalen.

Om du vet at du uansett skal på RBF kan du allerede nå ta kontakt med jonas@musicnorway.prod07.dekodes.no for en link til rabattert pass. Dette vil bli refundert ved tilslag på søknaden.

Leder av Music Norways kontor for Sentral-Europa, Jonas Vebner, vil være til stede på Reeperbahn og er tilgengelig for rådgivning i forkant og underkant av konferansen.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere