logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk showcase på The Great Escape 2021

Av Tina Brodal Publisert: 10. des, 2020

Artistregistrering til The Great Escape 2021 er nå offisielt åpnet og nå kan du søke om å spille showcase på den anerkjente bransjefestivalen i Brighton.

I 2021 arrangeres festivalen 13. til 15. mai. Enten du er i et band, en singer-songwriter, en rapper, eller DJ, oppfordres du til å søke på showcasefestivalen som årlig trekker store deler av britisk musikkbransje. Festivalen er blitt en av de viktigste møteplassene i Europa med over 3500 delegater fra hele verden.

Klikk her for å søke. Frist for å søke er 17. mars 2021. Booking-teamet til festivalen går gjennom søknadene kontinuerlig. 

The Great Escape booker flere norske artister hvert år. Fieh, girl in red, Iris, Askjell, Broen, Amanda Tenfjord og Pom Poko ble booket til å spille showcaser i 2020, før festivalen ble avlyst grunnet Covid-19.

Festivalen booker over 450 artister og har rundt 35 forskjellige venues, og er en fantastisk mulighet til å bli kjent med nøkkelpersoner fra musikkbransjen som deltar for å finne det neste store gjennombruddet.

Andre artister som har tidligere har opptrådt på The Great Escape inkluderer Adele, Stormzy, Ed Sheeran, HAIM, AJ Tracey, Vampire Weekend, Mura Masa, Skepta, Slaves, Charli XCX, Wolf Alice, Mac Demarco, Alt J, Foals, Loyle Carner, Rag ‘n’ Bone Man, Bon Iver, Lewis Capaldi og mange flere.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere