logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk tilskudd til Reeperbahn-deltagelse!

Av Søk tilskudd til Reeperbahn-deltagelse! Publisert: 27. jun, 2014

reeperbahnfestival.com

Music Norway supplerer Tysklands viktigste bransjetreff Reeperbahn Festival med et eget nettverksarrangement i Berlin dagen før.

I september dukes det for 8. utgave av Reeperbahn Festival i Hamburg. Music Norway åpner for muligheten til å søke bransjestøtte til årets konferanse, samt delta på en fellesnordisk Music Marketing in Germany Masterclass og Workshop i Berlin 17. september, dagen før konferansen starter i Hamburg den 18. september. Det vil også bli lagt til rette for nettverksbygging med Berlin basert bransje.

Begrensete plasser tildeles kvalifiserte søkere etter førstemann til mølla-prinsippet.

Siste søknadsfrist fredag 21. august.

Viktig møteplass
Renommerte Reeperbahn Festival for internasjonale artister og bransje er en av de viktigste møteplassene for musikkindustrien i Tyskland med rundt ca. 3.000 media- og musikbransjedelegater fra over 25 land.

– Reeperbahn har seilt opp til å bli en av de viktigste musikkonferansene og showcasearenaene i Europe seneste årene. Music Norway pleier et godt forhold med festivaledelsen og sjefsbookeren er jevnlig i Norge og holdes oppdatert på aktuelle showcaseband. Music Norway gjør promo for bandene som spiller festivalen og pitcher de også inn mot relevant bransje for maksimere utbytte av tilstedeværelsen. Vi sikrer rimeligere pass til norsk tilreisende bransje, og vi bruker også en del tid på å sette opp møter med norsk bransje og relevante tyske og internasjonale aktører, sier Jonas Vebner, leder av Music Norways Berlinkontor.

Showcasefestivalen omfatter rundt 400 konserter fordelt på 70 scener i nærheten av Reeperbahn i Hamburg. Festivalen åpnes med et delegatprogram med fokus på det tyske markedet den 17., men selve kjerneprogrammet starter den 18. september. Årets konferansedel har mer enn 100 seminarer og vil ha det mest omfattende programmet i festivalens historie.

Les mer om Reeperbahn Festivalen ved å følge denne linken.

Bransjestøtte til Reeperbahn
Representanter som søker og får tilslag kan fakturere Music Norway 3000,- i reisestøtte for tilstedeværelse alle konferansedagene (3 hotelldøgn f.o.m. 18.09). I tillegg vil man også motta et delegatpass (Regular Rate €230). Støtten justeres etter antall dager.

For å kvalifisere for tilslag, bes søker sende inn en kort redegjørelse for hvorfor dette ville vært relevant i selskapets framtidige eksportarbeid til berlin@musicnorway.prod07.dekodes.no. Meld også fra hvor mange dager du har tenkt deg over.

OBS! Booking av hotell og transport må besørges selv. Reeperbahn har selv samlet en liste over alternativer i nærheten som man kan booke etter registering. Konferansehotellet er Arcotel Onyx Hamburg. Airbnb.com er også et alternativ. Hoteller fyller seg opp veldig kjapt og det anbefales å sikre hotellrom allerede før sommeren.

Fellesnordisk Media Marketing Masterclass  i Berlin 17.09
Som en del av den nordiske Play Nordic-satsningen på de nordiske ambassadene har ressurser blitt satt av til å organisere et spisset nordisk kompetansehevende og nettverksfremmende arrangement dagen før Reeperbahns kjerneprogram starter den 18. september. Mange av de tilreisende bransjeaktørene tar uansett turen innom Berlin før konferansen og arrangementet ønsker å utnytte dette.

Programmet vil gi en grundig innføring i det tyske mediemarkedet. I tillegg vil et ekspertpanel gå gjennom best practices for pr/promo og marketing i Tyskland som vil bli kombinert med mindre workshops der vi jobber med konkrete caser. På kvelden er det lagt opp til et mer sosialt nettverksprogram. Programmet starter kl. 13:00 på de nordiske ambassadene i Berlin. Det er framforhandlet en gunstig avtale med et hotell i nærheten. Det går jevnlig tog til Hamburg (ca 1 ½ time)

Meld fra i søknaden om bransjepass til Reeperbahn om du også ønsker å delta på Masterclass. En ekstra 1500 NOK i reisestøtte vil bli lagt til tilskuddssummen ved tilslag.

OBS! Det er foreløpig kun 5 plasser tilgjengelig per land. Her gjelder også første mann til mølla prinsippet.

Kriterier
Det er forutsatt at man oppfyller følgende kriterier for å motta bransjestøtten:
• Selskapet skal jobbe med eksport av norsk musikk
• Selskapet som søker må være norskregistrert
• Norske festival- og konsertarrangører, stiftelser, foreninger eller offentlige etater kvalifiserer dessverre ikke for støtten.

NB! Begrenset plass. Plasser tildeles til kvalifiserte søkere etter førstemann til mølla-prinsippet.

Aktører med artister på det offisielle programmet kvalifiserer automatisk for tilslag (kun en aktør per artist), men må likeledes gi beskjed innen fristen om man ønsker pass

Aktører som ikke kvalifiserer for tilslag, vil fremdeles få mulighet til å kjøpe rabattert pass gjennom Music Norway. Ta kontakt!

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere