logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk tilskudd til Spot Festival i Danmark

Møt dansk og internasjonal bransje på Spot-festivalen i Aarhus.

Music Norway ønsker å stimulere til større samarbeid i Norden. Som et ledd i denne satsingen blir lagt til rette for at norske musikkbransjeaktører som ønsker å satse i dette markedet skal kunne skaffe seg nødvendig kunnskap og kontakter.

Spot-festivalen er en fin arena med muligheter for å møte dansk og internasjonal bransje, og arrangeres 9. – 13. mai 2018. Spot+ som er konferansedelen av festivalen går over to dager med seminarer og internasjonale nettverksmuligheter som speed meetings og nettverksmøter arrangeres 11. – 12. mai 2018. Årets fokus er på data, likestilling og sync.

Spot-festivalen finner sted i Aarhus og har i mer enn 20 år vært en formidlingsplattform for den danske og nordiske musikkscenen. I 2017 besøkte mer enn 1500 danske og nordiske artister, låtskrivere, dj´s og utøvere festivalen og spilte for ca 8.000 publikummere. Heriblant ca 1.500 bransjefolk.

ROSA – Dansk Rock Samråd og MXD – Music Export Denmark står bak SPOT Festivalen, og festivalen bæres og støttes av store deler av det danske musikklivet innenfor rock, pop og beslektede genrer.

Søk tilskudd – delegat

Music Norway tilbyr et begrenset antall reisetilskudd og delegatpass. Frist for å søke er 1. april.

Music Norway tilbyr representanter som får tilslag kr. 3000,- i reisetilskudd, i tillegg vil man også motta et delegatpass.

Søknad sendes gjennom stikk.no bransjetilskuddsordning. Obs: søknadsfrist 1. april

OBS! Hotell og reise må ordnes selv.

For å kvalifisere for tilskudd er det en forutsetning at du jobber på et profesjonelt nivå med eksport av norsk musikk og at selskapet driver næringsvirksomheten i og fra Norge. Selskapet må forvalte og selge andres rettigheter.

Norske bransjedelegater som ønsker å bygge et tettere nordisk nettverk vil bli prioritert i søknadsrunden.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere