logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søker norske deltakere til talentkonsept

Av Pål Dimmen

Aviciis tidligere manager har lansert den internasjonale musikkonkuransen Self Made.

Det nye konseptet Self Made beskrives som en demokratisk musikkonkurranse som overlater alt til talentene og fansen. Bak konkurransen står den svenske superstjernen Aviciis tidligere team, med ex-manager Ash Pournouri i spissen.

Kort fortalt består Self Made av 6 heat hvor deltakere kan laste opp sin audition, og publikum stemmer direkte på nettsiden på sine favoritter. Konkurransen er åpen for talenter fra Sverige, Danmark og Norge, og er allerede godt i gang. Heat nr. 4 varer frem til 15. april, mens de to siste heatene starter henholdsvis 16. og 23. april.

Ash Pournouri beskriver Self Made slik i en kommentar til Music Norway:

– Tanken bak konseptet er å øke mulighetene for strevende artister til å nå rampelyset. Det er en fullstendig demokratisk plattform der folket bestemmer fra begynnelse til slutt hvem som går lengst. Utvelgingsheat 4 pågår akkurat nå, og deretter er det to heat igjen før finalene starter. Den store finalen arrangeres på Gröna Lund den 25 mai.

Konseptet sendes på TV fra og med fredag 14. april på Kanal 5 og DPlay.

Ash forteller videre at han ønsker flere norske deltakere i de siste heatene.

– Vi ønsker jo å tilby Norge å delta i og med at dette er en internasjonal konkurranse. Dessuten har Norge vist et enestående talent-pool de siste årene som vi gjerne vil belyse på Self Made, sier han.

Her kan du lese mer om Self Made og melde deg på konkurransen: https://goselfmade.com/contest

 

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere