logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søknadsfrist til Eksportprogrammet er 2. november

Av Pål Dimmen Publisert: 02. okt, 2017

Fristen for å søke Music Norways Eksportprogram er 2. november. Les alt du trenger å vite om programmet her.

Music Norways eksportprogram skal legge til rette for at norske musikkselskaper skal øke eksportinntekter og styrke internasjonal profilering av norske utøvere og opphavere. Music Norway setter av 2 millioner årlig til programmet og det kan søkes om tilskudd i faser fra 1 til 3 år.

Eksportprogrammet er et tilskudd som skal sikre at norske musikkselskaper får mulighet til å jobbe strategisk mot definerte markeder internasjonalt i en bestemt periode. Du kan søke om en eksportsatsing i 1 – 3 år. Du må oppgi prosjektene som skal presenteres. Prosjektene skal være eksportklare. Midlene kan brukes på ett eller flere prosjekter som skal gjennomføres i perioden.

– Eksportprogrammet er et av våre flaggskip-prosjekt som vi er veldig glade for å kunne tilby. Selskapene som deltar rapporterer at et tilskudd til en definert eksportsatsing som driftes og forvaltes av norske aktører, har både gitt dem kraft internasjonalt, men ikke minst muligheter hjemme til å utvikle sine eksportklare artister. Disse søknadsrundene er krevende, men de er også veldig lærerike, og jeg gleder meg til se hvilke nye program og nye prosjekter Norge skal lansere på den internasjonale musikkscenen de neste 3 årene, sier Music Norway-direktør Kathrine Synnes Finnskog.

For en grundig forklaring av kriterier, prosess og søknadsskjema, gå inn på Eksportprogrammets egen side her: https://no.musicnorway.prod07.dekodes.no/stotteordning/eksportprogram/

Det oppfordres til å lese kriteriene nøye.

Søknadsfristen er 2. november. Kvalifiserte søkere blir innkalt til personlig intervju.

Søknader blir vurdert en ekstern fagjury er satt sammen av Music Norway. Fagjuryen skal inneha kompetanse på musikk, eksport, internasjonalisering og næringsutvikling, og sitte i en periode på tre år. Det vil også være mulighet for å innhente eksternt jurymedlem hvis det kommer inn søknader hvor fagutvalget ikke innehar kompetanse eller om medlemmer av juryen melder seg inhabile.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere