logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Song Farm feirer 10-årsjubileum med konkurranse

Av Christian Gran Svenningsen

Inviterer med seg to unge låtksrivertalenter til å delta med kostnader dekket.

Song Farm 2019 finner sted søndag 2. – torsdag 6. juni og arrangeres på Saltögården på Saltö, like sør for Strømstad i Sverige (ca. 2 timers kjøretur fra Oslo).

Song Farm har over årene vokst seg stor og samler nordiske og internasjonale låtskrivere og artister fra forskjellige plateselskap, musikkforlag og management. Målet er å få frem og skrevet gode låter, samtidig som folk får utvidet sitt norske og internasjonale nettverk. Fokuset ligger i sjangerne urban, R&B, pop og EDM.

– Song Farm er veldig velorganisert, sosialt og tilrettelagt for at man som låtskriver kan ha fullt fokus på kun det kreative. Og så er det alltid koselig og sosialt om kvelden, sier musikkprodusent Jesper Borgen (Alan Walker).

Under Song Farm deltar 30 profesjonelle låtskrivere innenfor populærmusikk og ti artister. Song Farm er ikke en vanlig «låtskrivercamp», men en såkalt «co-write-samling» der koblingen med artister og skriving til deres konkrete innspillingsprosjekter er hovedfokus. Hver dag til frokost over tre dager blir 10 nye team satt sammen bestående av tre-fire låtskrivere/artister. I løpet av dagen skrives en ny låt som presenteres i plenum på kvelden. Neste dag roterer alle deltagerne slik at de får jobbet med nye folk.

I år feirer de 10-årsjubileum for Song Farm og i den forbindelse ønsker arrangørene å invitere to unge låtskrivertalenter til å delta – med deltagerkostnader dekket. Er du topliner og/eller produsent og kunne tenke deg å være med, oppfordres du til å sende informasjon om deg selv via denne lenken, og du vil da være med i trekningen.

Frist: Tirsdag 23. april

Deltagere kunngjøres i månedsskiftet april/mai 2019. 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere