logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Spille på by:Larm?

Av Spille på by:Larm? Publisert: 30. sep, 2014

Frist for artistregistrering er ved midnatt onsdag 1. oktober!

Registrer deg for en sjanse til å opptre på skandinavias største showcase-festival i 2015 her:

Artistregistrering

Artister fra hele Norden kan registrere seg og sende inn demoer for å bli vurdert av en egen jury bestående av bransjefolk, artister og journalister i oktober. Da velges neste kull med «Juryens utvalgte» ut, de rundt 15 relativt uetablerte artistene som får spille på festivalen hvert år. Disse blir altså blir booket inn utenom den ordinære lineup-en.

I fjor kom det inn mer enn 1200 demoer fra nordiske artister, med sjangre som spenner fra rock og reggae til house og hardcore.

– Sender du inn en demo nå, kan du ende opp med stå på scenen foran hundrevis av publikummere. Juryens Utvalgte er gjerne ukjente for folk flest når de blir booket til by:Larm, så det å spille to konserter på en stor showcasefestival er en uvurderlig sjanse til å vise seg frem. Å spille på by:Larm kan være et springbrett videre, noe artister som Aurora Aksnes og Nico & Vinz er gode eksempler på. Jeg oppfordrer alle ambisiøse musikere til å gripe sjansen, sier by:Larm-presseansvarlig Celine Ryel til Music Norway.

De første fem artistene er allerede bekreftet til by:Larm. Det er norske Anna of the North, Long-Sam fra Finland, Sabina Ddumba fra Sverige, Samaris fra Island og Karl William fra Danmark.

Les mer om by:Larm her.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere