logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Spille på The Great Escape?

Av Spille på The Great Escape? Publisert: 09. sep, 2014

foto: greatescapefestival.com

Artistregistrering har åpnet for showcasefestivalen i Brighton.

Nå åpner The Great Escape (TGE) opp for showcasesøknader. Et begrenset antall super early-bird-pass for delegater er også tilgjengelig.

The Great Escape, som går av stabelen fra 14. til 16. mai 2015, er en av Storbritannias viktigste utstillingsvinduer for ny internasjonal musikk innen sitt segment. Bransjearrangementet booker det de selv kaller ”export ready bands”.
Musikk-konferansen og festivalen samler de viktigste beslutningstakerne innen britisk og internasjonal musikkbransje, og ikke minst toneangivende media.

En godt promotert showcase vil gi grunnlag for viktig oppmerksomhet og nye kontakter som kan hjelpe norske artister/band/bransje som jobber mot Storbritannia og utlandet. Det er en ideell arena for å styrke sin kontaktflate i Storbritannia.

Artistpåmelding og Early Bird
Følg denne lenken for å sende inn din søknad om å få gjøre showcase på neste års TGE i Brighton.
Vil du spare inn litt på neste års budsjett kan vi anbefale å slå til på TGEs tilbud om ‘Super Early Bird Delegate Pass’.

God nettverksplattform
The Great Escape preges av mange gode, men veldig uformelle nettverkingsarenaer som kan sammenlignes med det man finner på andre bransjefestivaler. Det er lettere å få utbytte av disse om du allerede har et eksisterende internasjonalt/britisk nettverk, og vi oppfordrer spesielt disse aktørene til å melde sin interesse.

I likhet med nederlandske Eurosonic og norske by:Larm, satser The Great Escape på et variert dagsprogram der delegater fra hele verden har muligheten til å delta på speed-meetings, workshops, foredrag og samtaler med erfarne representanter fra musikkbransjen, Q&A sessions, debatter og andre høyst relevante arrangementer for alle med interesser i musikkindustrien.

Har du spørsmål knyttet til TGE 2015? Ta kontakt med Music Norways UK-kontor i London: UK@musicnorway.prod07.dekodes.no

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere