logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Bli med til Spring Break i Polen

Av Pål Dimmen Publisert: 16. mar, 2017

Fra Spring Break i fjor. (Foto: Jacek Mójta)

Søk bransjetilskudd til Polens viktigste musikkonferanse og showcase-festival.

Enea Spring Break, Polens viktigste musikkonferanse, finner sted i Poznan 20-22. april. Mer enn 130 band og artister, inkludert norske Gundelach vil spille på 15 ulike spillesteder i år. Festivalen har også et eget konferanseprogram med paneler og workshops.

Polen er en av Europas sterkest voksende økonomier og musikkbransjen følger etter. Med over 40 millioner innbyggere og en sterk voksende middelklasse med en stor åpenhet for norsk og nordisk musikk, er Polen på vei til å bli et viktig eksportmarked. Spring Break har etablert seg som den viktigste møteplassen og arrangeres av en av Polens tyngste promoters, Go Ahead.

Som en oppfølging til det vellykkede nordiske trade mission-et til Warszawa før jul gir Music Norway norsk musikkbransje muligheten til å søke om reisetilskudd og delegatpass for å dra til Spring Break. Det vil bli tilrettelagt for en nordisk delegasjon i form av ulike nettverkstiltak (rundebordsmøter, speed meetings, paneler). Det blir med andre ord også mulighet til å styrke sitt intra-nordiske nettverk. Mer informasjon om programmet følger.

Gundelach vil spille på en Ja Ja Ja Music-kveld som har blitt invitert inn som en del av live-programmet på festivalen. Mer informasjon om programmet følger.

Søknad rettes Jonas@musicnorway.prod07.dekodes.no. Send en kort søknad med redegjørelse for hvorfor du ønsker å delta, samt eventuelle planer for det polske markedet. Begrenset plass, og førstemann til mølla for kvalifiserte søkere. Reisetilskuddet er på kr. 4000,-. Søknadsfrist 31. mars!

Man kan fly direkte med Whizz Air eller SAS (via CHP). Evt kombinere med møter i Berlin eller Warsawa og ta tog. Poznan ligger midt i mellom de to byene. En god hotellavtale på NH Poznan er tilgjengelig for deltakere (57 euro for dobbeltrom/48 euro for enkeltrom).

Erfaringer fra deltakere på fjorårets trade mission til Polen:

Mitt første inntrykk på Trade Mission i Polen, var at dette er et marked som er sultent etter musikk, nye samarbeid og vekst. De stedene vi besøkte i Warszawa ga meg følelsen av et slags «lille Berlin». Det er et enormt spenn i sjangre, og ikke minst store muligheter til å vise frem alle disse sjangre på forskjellige festivaler og venues over hele landet. De har noe for en hver smak. Interessen for sync og musikk til design/spill var spesielt interessant for meg. Og ikke minst gode samarbeidspartnere i et marked som virker å være i enorm vekst med tanke på produksjon, festivaler og låtskrivercamper.
Mia Hallesby – MD – Gilt

Although I have worked with Polish artists for many years, the trade mission arranged by Music Norway (in cooperation with Chimes) in October, 2016 marked my first visit to the country. I was extremely impressed by not only that specific event, but by the professionalism and enthusiasm of the Polish music industry in general. I view Poland as an important market not only for the exploitation of Norwegian music in Poland, but also as a gateway market to other Eastern European countries. Great people, great scene.
Sarah Chanderia – President – Hacate Entertainment Group

 

 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere