logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

SXSW åpent for registrering

Av SXSW åpent for registrering Publisert: 14. aug, 2014

Frem til 12. september kan du sikre deg de billigste passene til SXSW 2015.

Gigantarrangementet SXSW arrangeres neste år mellom 13. og 22. mars i Austin, Texas. SXSW Interactive finner sted fra 13. til 17. mars, mens musikkdelen av bransjetreffet varer fra 17. til 22. mars. Det er også en egen filmdel mellom 13. og 21. mars.

Det er nå mulig å registrere seg til de ulike delene av SXSW. Prisene øker jevnlig frem mot arrangementet. Frem til 12. september får du billigst pris på henholdsvis $650 for pass til musikkdelen og $825 for pass til interactive. Alternativt kan du kjøpe gullpass til $1025 eller platinumpass til $1345.

Oversikt over alle de ulike registreringsmulighetene finner til på SXSWs hjemmesider: http://sxsw.com/attend

Oslo Business Region kommer til å ha et eget opplegg under SXSW Interactive 2015. Dette innebærer blant annet en egen Oslo Lounge. Bakgrunnen for loungen er å gi et ekstra tilbud til de mange norske bedriftene som er til stede under bransjetreffet. Oslo Lounge vil være et sted hvor man kan organisere møter, holde mindre events og få en pust i bakken med bra WiFi og god kaffe, ifølge Oslo Business Region.

Søk om showcase

Det er fortsatt mulig å søke om å få spille showcase under SXSW 2015. Søknadsfrist er 10. oktober, og prosessen foregår via tjenesten Sonicbids. Frem til 12. september koster det $33 å søke. Her finner du alt du trenger å vite for å komme i gang.

Vær oppmerksom på at kampen om oppmerksomhet er beinhard under SXSW. I 2014 spilte mer enn 2300 artister og band showcase. Blant disse var over 20 artister norske . Les oppsummering av årets bransjetreff her

For øvrig var SXSW-booker Lizzy Newton nylig på Øyafestivalen i Oslo i forbindelse med bransjeprogrammet Øya International. Hun sier i en kort kommentar:

– I fjor inviterte vi hele 24 norske band til å spille. Norge er helt klart et slagkraftig land i musikkindustrien for tiden.

Music Norway kommer tilbake med mer om den norske deltakelsen ved SXSW 2015 etter hvert.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere