logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Søk på Master!

Av Carl Kristian Johansen

Master 2017 gjengen på en workshop i Berlin med tyske bransjefolk

Master er et skreddersydd program for unge, profesjonelle aktører i norsk musikkbransje

Master er et skreddersydd program for unge, profesjonelle aktører i norsk musikkbransje. Programmet er for deg som har ambisjoner om en internasjonal karriere i musikkbransjen. 10 deltagere fra hele landet møtes gjennom hele 2018. Målsettingen er å skape nettverk og bygge kunnskap som gir deg internasjonale muligheter.

Gjennom fem samlinger vil du få verdifull innsikt og ny kunnskap innenfor rettighetsforvaltning, pengestrømmer, strategiutvikling, digital marketing og nye forretningsmodeller og markeder.

Du får møte sentrale aktører fra norsk og internasjonal bransje som vil dele sine erfaringer og nettverk, som gjør deg eksportklar. Programmet gjør deg bedre rustet til å lede et selskap og forvalte rettigheter og karrierer i Norge og internasjonalt. Gjennom programmet får du jobbe konkret med ditt selskap og dine prosjekter og få råd og veiledning av norske og internasjonale bransjeaktører og innovatører.

Gjennom programmet får du jobbe konkret med ditt selskap og dine prosjekter og få råd og veiledning av norske og internasjonale bransjeveteraner og innovatører.

Master er et program for bransjeaktører, men om du er manager, booking agent, publisher eller label har ikke noe å si. Programmet passer for deg som allerede jobber med artister og som ønsker å løfte karrieren din til et internasjonalt nivå.

SØKNADSFRIST SØNDAG 14. JANUAR

Send en kort søknad (den trenger ikke være mer mye mer enn en halv side altså) hvor du sier hvem du er, hva og hvem du jobber med og hva du ønsker å få ut av Master. Søknaden sendes til erlend@musicnorway.prod07.dekodes.no. Har du spørsmål til programmet eller søknaden kan disse også rettes til Erlend.

– Anbefaler enhver med ambisjoner om å søke masterprogrammet

Andres Dahl som driver managementselskapet Paperclip i Bergen mener det var svært verdifullt å delta på Master 2017

– Music Norways masterprogram har vært en lærerikopplevelse som har styrket nettverket mitt i både Norge og utlandet. Programmet har gitt meg og mitt selskap betydelig forretningsmuligheter. Jeg anbefaler en enhver med ambisjoner i musikkbransjen til å søke dette programmet.

Bookingagent i Atomic Soul «Kess» Jurjevna er enig med Dahl.

– Det har vært utrolig lærerikt å være med på masterprogrammet. I tillegg til å utvide det internasjonale nettverket og styrke min kompetanse, har jeg og blitt kjent med de andre norske aktørene som har deltatt, noe som har vært minst like givende.

HVA SKAL DU FÅ VÆRE MED PÅ?

Master er et helårsprogram med deltagere fra hele landet. Vi samles 5 ganger i løpet av 2018. Samlingene vil hovedsakelig finne sted i Oslo. Reiseutgifter tilknyttet samlingene dekkes.

Samling 1: Februar
Kick off! Hvor er vi og hvor vil vi? Hvordan bli eksportklar og hvordan møter vi verden?

Samling 2: April
Rettigheter og talentutvikling: Alt begynner med låtene

Samling 3: Mai
«Build an empire»: Mer enn strategier og markedsplaner. Bygg din merkevare.

Samling 4: September
Digital marketing: Ikke bare Facebook-annonser og gjennomførte instagramoppdateringer… Kommuniser smart og bevisst.

Samling 5: November
Ny teknologi – nye arenaer: Nye inntektsstrømmer + nye forretningsområder = flere muligheter.

Samlingene vil hovedsakelig finne sted i Oslo. Master har en egenandel på 1500,-. Reiseutgifter tilknyttet samlingene dekkes.

Har du spørsmål om Master kan du snakke med prosjektleder Erlend Buflaten i Music Norway på erlend@musicnorway.prod07.dekodes.no

Master gjøres i samarbeid med de regionale kompetansesentrene for musikk: MØST, ØKS, Sørf, STAR, Brak, Tempo og KOFOR.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere