logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Tanken Inkubator søker deltakere

Av Edvard Olai Brekke Værland Publisert: 25. jun, 2019

(foto: Victoria Hoseth)

Tanken lanserer et nytt inkubatorprogram for unge næringsdrivende i musikkbransjen. Søknadsfrist 1. september.

Tanken er et kompetansemiljø og fasilitator som distribuerer og tilrettelegger produksjonsarealer, work space og miljø innen musikk, kreativ næring og kulturproduksjon.

Tanken tilbyr fasilitering og fysisk tilrettelegging av produksjonsarealer, inkubatortjeneste, faglig rådgivning, erfaringsdeling, samarbeid, og deltagelse i sosialt og faglig nettverk.

Tanken Inkubator søker unge næringsdrivende i musikkbransjen. De ser etter nye aktører som kan løfte norsk musikk inn i fremtiden. Inkubatorprogrammet har en varighet på 3 år med fokus mentorering innen finans- og økonomi. Målet med programmet er å utvikle strategier, kunnskap og kompetanse for å skape en bærekraftig omsetning og realisere næringspotensialet i din bedrift.

Aktuelle kandidater er unge næringsdrivende i musikkbransjen mellom 18 og 30 år, enten som artist, produsent, management, plateselskap, publishing eller konsertarrangør etc. Kandidaten må være bosatt i Oslo/Akershus, og ha forutsetninger for å kunne gjøre musikk til sin karrierevei.

Tanken Inkubator er en satsing med støtte fra Oslo- og Akershus fylkeskommunes regionale innovasjonsmidler (RIP-midler) og Bærum Kommune.

Send inn en søknad med CV og forretningsplan til:
Claus Fibiger/tanken.no
claus.fibiger@baerum.kommune.no

Søknadsfristen er 1. september for programmet som starter høsten 2019.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere