logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Tayla Parx masterclass i Oslo

Av Pål Dimmen Publisert: 26. sep, 2017

Tayla Parx

1. og 2. november arrangerer Music Norway i samarbeid med NOPA en masterclass for norske låtskrivere og produsenter med supertalentet Tayla Parx.

Artist og låtskriver Tayla Parx har i en alder av kun 24 år markert seg stort på den internasjonale musikkscenen. Den Los Angeles-baserte toplineren har skrevet utgitte låter for Ariana Grande, Fifth Harmony, Jennifer Lopez, Mariah Carey, Chris Brown, Meghan Trainor, Demi Lovato og Alicia Keys. For å nevne noen.

I sommer debuterte hun dessuten som artist via mixtapen Tayla Made, som snart følges av hennes debutalbum.

Tayla vil dele sine erfaringer rundt sin karriere så langt. Hun vil snakke om hvordan hun jobber med publishing, A&R-er, artister og generelt om å forholde seg til den internasjonale popbransjen som ung og kreativ. Tayla vil også høre på deltagernes musikk og gi grundig, helt ærlig tilbakemelding i en feedback-session.

Arrangementet vil foregå i Eccentric studio, som drives av David Eriksen og er tilholdssted for låtskriver- og produsentstjerner som Earwulf (Thomas Eriksen) og Kid Joki (Joakim Harestad Haukaas). Deltakerne som får tilbud om plass vil bli fordelt i to grupper. En gruppe på hver av dagene.

Tayla som tidligere har gjestet Norge som invitert låtskriver til låtskrivercampen by:Songs og som paneldeltaker på by:Larm, gleder seg til å komme tilbake til Oslo:

– Som resten av verden, så har jeg sett til Norge i en stund nå, sier Tayla Parx til Music Norway.

– Det er utrolig mange unike artister og forskjellige «sounds» i dette landet, og besøkene mine har vært veldig inspirerende. Jeg ser frem til å møte flere norske talenter i min masterclass i Oslo med Music Norway i David Eriksens flotte studio.

Mesterklassen er søknadsbasert og utvalget blir gjort av Tayla Parx og en faggruppe satt sammen av Music Norway. Den endelige deltakergruppen vil bestå av opp til 15-20 personer.

Målet er å hjelpe til med å finne neste generasjon med internasjonale norske produsenter/låtskrivere.

NB! Søknadene må skrives på engelsk. Frist: onsdag 11. oktober

SØK HER! https://www.surveymonkey.com/r/TaylaParxMasterclass

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere