logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Trade mission til Beijing og Shanghai i oktober

Av Carl Kristian Johansen

Nye nettverk og styrket kunnskap øker dine muligheter i det kinesiske markedet.

Music Norway inviterer et utvalg norske selskaper til å delta på et markedsprogram i Kina, et av verdens raskest voksende musikkmarkeder.

Det er nå mulig å søke om å delta på programmet som Music Norway setter opp i Beijing og Shanghai i uke 42.

Les: Veikart til Kina

Ifølge IFPIs Global Music Report ble Kina blant de 10 største musikkmarkedene i verden for første gang i 2017. Kina er Norges viktigste handelspartner i Asia og har i de siste årene hatt en høy stabil økonomisk vekst som betyr et voksende forbrukermarked. Som en av verdens mest dynamiske internettbaserte økonomier, er smarttelefonene det mest sentrale verktøyet for forbrukerne for kjøp av produkter, tjenester og opplevelser.

Programmet i Kina skal introdusere selskaper med klienter og repertoar som allerede har internasjonale eksportresultater i det kinesiske markedet.

Selskapene må være klare for å utnytte mulighetene og kontaktene som etableres under besøket. Det legges opp til bedriftsbesøk, rundebordsmøter/paneler og business2business muligheter. I tillegg blir det arrangert formøter for å tilrettelegge deler av programmet etter dine behov og målsettinger.

Music Norway lager programmet sammen med Den norske Ambassaden i Beijing og Generalkonsulatet i Shanghai.

Samme uke vil det være et offisielt statsbesøk fra Norge til Kina med en tilknyttet næringslivsdelegasjon. Dette arrangeres av Utenriksdepartementet, Nærings- og fiskeridepartementet og Innovasjon Norge. Felles arrangementer er under planlegging, men ikke bekreftet på dette tidspunktet. Søkere vil bli orientert om planene for det offisielle besøket.

Programmet på høstens trade mission til Kina rettes hovedsakelig mot populær- og streaming-vennlig musikk som kan vise til eksportresultater i andre markeder. Søkere må tilhøre norsk musikkbransje og representere repertoar/rettigheter for opphavere eller utøvere.

Deltakerene som reiser fra Norge vil få et reisetilskudd på 10 000 NOK. Reise og opphold bookes av den enkelte.

Kun ett tilskudd per selskap. Maksimalt 2 deltakere per selskap.

Fyll ut søknad her og send inn innen 23. august

Har du noen spørsmål kan du kontakte Helene på helene@musicnorway.prod07.dekodes.no

 

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere