logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Trondheim Calling og Music Norway inviterer til UK-fokus og satellittkontor

Av Trondheim Calling og Music Norway inviterer til UK-fokus og satellittkontor Publisert: 25. nov, 2015

Trondheim Calling og Music Norway inviterer til internasjonalt program med UK-fokus på vinterens konferanse.

Trondheim Calling og Music Norway inviterer til Internasjonalt Program på vinterens konferanse 4-6. februar. Over 30 kloke hoder fra internasjonale selskap som Atlantic Records, Polydor Records, Bella Union og Pias, Coda Music Agency, The Great Escape og mange flere kommer for å møte den norske musikkbransjen og delta i programmet.

i 2016 blir det fokus på UK-markedet, dette gjenspeiles både i programmet og gjennom hvilke internasjonale aktører som kommer. Programmet toppes med Masterclass på UK-Markedet fredag, med internasjonale eksperter og ledet av Nina Finnerud fra utekontoret til Music Norway i London.

I tillegg til masterclass, blir det mulig å møte mentorer fra britisk bransje, deriblant folk fra The Great Escape, Bella Union, Glassnote, Kobalt og en rekke andre viktige aktører. Det blir også et eget A&R-panel, med diskusjon om rollen til en A&R og hva som skal til for å komme på deres radar. Lær om hvordan en A&R tenker, hvordan de hører på en låt, hvor mye av en låt de hører på, hva de lytter til.

For fullt program og informasjon om påmelding, se hjemmesidene til Trondheim Calling.

Satellittkontor i Trondheim

I forbindelse med Trondheim Calling åpner vi et Music Norway Satellittkontor i Trondheim hvor vi er tilgjengelige for bransjen som ønsker å snakke om sine eksportplaner. Med vårt nettverk og vår markedskompetanse kan vi bistå eksportklare aktører med å konkretisere planer og satsingsområder og hjelpe med å finne relevante kontakter for aktørers internasjonale ambisjoner. Ønsker du å bli bedre kjent med Music Norways virkemidler og at vi skal bli bedre kjent med med din virksomhet, blir det muligheter til å sette opp individuelle møteavtaler.

Fra Music Norway kan du møte disse torsdag 4. februar

Kathrine Synnes Finnskog, Direktør i Music Norway
Som direktør i Music Norway jobber Kathrine særlig med musikk- og kulturpolitiske spørsmål. Med flere verv i internasjonale nettverk kan Kathrine bidra med innsikt i langsiktige prosesser, strategier og internasjonalt samarbeid.

Nina Finnerud, Head of UK Office
Nina styrer Music Norways London-kontor og vet hva som trengs for å lykkes i UK. Hun representerer norsk bransje i Englang, Irland og BeNeLux. Med sitt omfattende nettverk er Nina norsk musikkbransjes inngangsport til den britiske bransjen.

Erlend Buflaten, International PR Project Coordinator
Erlend er ansvarlig for Music Norway’s internasjonale presseaktiviter og jobber med å profilere norsk musikkindustri i internasjonale medier. Han kan rådgi om hvordan man jobber med internasjonal kommunikasjon og PR-arbeid fra Norge.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere