logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Tysk program på by:Larm i regi av Music Norway

Av Tysk program på by:Larm i regi av Music Norway Publisert: 20. feb, 2014

Tyskland regnes som det viktigste markedet for norsk musikkeksport. Avregning fra TONO, konsertstatistikk og kontinuerlig tilbakemelding fra både norsk og tysk bransje bekrefter dette.

Som en del av årets program på by:Larm har Music Norway og by:Larm  satt sammen et eget fokus for dette nøkkelterritoriet. Vi er spesielt stolte av vår seminarrekke fredag 28. februar kl 14.15  – 16.30, der vi har håndplukket aktører som skal øse av markedskunnskap og erfaring.

Torsdag, 27.02
15.15: Keynote Interview med Folkert Koopmanns, FKP Scorpio @ FORUM  (Oslo Kongressenter)
Folkert Koopmanns er mannen bak Europas største festivalarrangør og en av Tysklands viktigste turnearrangør. Intervju med Manfred Tari fra Pop100.

For ytterligere detaljer, vennligst følg denne linken.

Fredag, 28.02
10.00 – 11.30: German Networking Brunch i samarbeid med Reeperbahn Festivalen @ SKOGEN aka MN’s Internatonal Lounge (Oslo Kongressenter)
Gratis frokost, kaffe og ikke minst godsaker fra Tyskland (bl.a. Berlin-favoritten ClubMate!) med den tyske delegasjonen og annen internasjonal bransje. Sjefsbooker for Reeperbahn Bjørn Pfarr vil gjøre en kort Q&A og så gjøre seg tilgjengelig for 1-1 prat om hvordan komme seg på liveprogrammet for 2014. Festivaldirektør Detlef Schwarte vil også være tilgjengelig for prat om hvordan få mest ut av programmet som bransjeaktør.

For mer informasjon, finn invitasjon i eget vedlegg ved å klikke her. Les mer om den norske tilbakemeldingen på Reeperbahn -13 ved å følge denne linken.

14.15 – 16.30: The German Music Market Explained @ MØTEROM 2 (Oslo Kongressenter)
Det omfattende programmet tar sikte på å gi deg et solid innblikk i dynamikk, aktører og muligheter i Norges viktigste eksportmarked. Programmet innledes med en oversikt over status og de mest øyenfallende trendene og vil deretter fortsette med spesialiserte sessions for de ulike feltene som A) Livesektoren B) Media og Promo/PR og C) Innspilt musikk.

Vi har vært heldig i å få tak i toppfolk fra hele sektoren og aktører fra bl.a. BMG, Sony, FKP Scorpio, Melt Booking!, Dockville Festivalen, Flux FM, Vice, Community PR som fortelle hva som skal til for å lykkes i Tyskland.

For hele programmet og mer detaljer, vennligst følg denne linken.

Om du skulle være usikker på om om Tyskland er et interessant marked for deg – ta en titt på denne artikkelen der vi ser på noen nylige suksesshistoriene i Tyskland og ikke minst Music Norway’s Central European Office sin about.

Les også Music Norways veikart til Tyskland, samt om det norske aktivitetsnivået i Tyskland.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere