logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Ultima New York Edition

Av Ultima New York Edition Publisert: 22. apr, 2014

Ultimafestivalen lander på ISSUE Project Room onsdag.

Ultima samarbeider med ISSUE Project Room i Brooklyn om å lage en versjon av festivalen i New York.

Programmet inneholder opptredener av Frode Haltli som skal fremføre verker av Arne Nordheim, Magnar Åm, Aldo Clementi og Hans Abrahamsen. Det skjer på lørdag 26. april. Da skal også Serena Maneesh avslutte festivalen med Somnabulism.

Bandet annonserer at det er tredje og siste fremføring av Somnabulism, og den eneste konserten i USA i 2014. Det visuelle konseptet blir utført av Frode Fjerdingstad og Ingrid Pop.

Torsdag 24. skal ensemblet Yarn/Wire fremføre Øyvind Torvunds verk Stacks, mens Kristin Nordervals Re-Play #4: Name Piece fremføres av Ne(x)tworks Chamber Group fredag 25. april.

Ultima New York Edition har fått forhåndsomtale i Time Out og Brooklyn Vegan.

ISSUE Project Room har siden oppstarten i 2003 høstet stor anerkjennelse og markert seg som en pioner blant kulturinstitusjonene i Brooklyn, New York. På menyen har de et vidt spekter av arrangementer innen lyd, film, dans, performance og litteratur. De er kjent for en programmering som anerkjenner og gir plass til sub-sjangre og artister som ofte er underrepresentert i kunstfeltet grunnet for eksempel kjønn og seksuell legning.

Mer detaljert program finnes her.

Festivalen er støttet av Music Norway, Komponistforeningen og Nordic Music Days.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere