logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Unsound med norsk på programmet

Av Carl Kristian Johansen Publisert: 29. sep, 2020

Unsound er en viktig festival for elektronisk musikk og kunst.

Festivalen Unsound har hovedbase i Krakow, Polen og foregår fra 1. til 11. oktober. Unsound har også events gjennom året i Adelaide, New York, Toronto og Minsk. Årets festival vil foregå online.

Onsdag 7.oktober kl.20:30 kan du oppleve TCF (Lars Holdhus) som nylig spilte på Ultima-festivalen på Henie Onstad. TCF vil presentere verket Awne.

Les mer: TCF presents Awne

Tema på årets Unsound-festival er Intermission, som refererer til at det bruddet mellom før og etter Covid-19 kan relateres til et opphold i en kunstnerisk fremførelse, og derfor kan bære i seg flere motstridende krefter.

Festivalen er gratis online, men du kan donere om du føler for det.

Sjekk ut programmet HER

Music Norway har inngått et samarbeid med Unsound.

– Vi mener det er viktig å samarbeide på tvers av grenser i en tid hvor vi ikke kan reise, sier fagansvarlig Einar Idsøe Eidsvåg i Music Norway.

– Pre Covid-19 hadde vi planer om å inngå et samarbeid med Unsound med artister og delegater. Samarbeidet vårt består av at TCF og Jana Winderen får midler til gjennomføring av sine produksjoner og det går til synliggjøring av de respektive artistene. Vanligvis ville samarbeidet også inneholdt pass til bransjedelegater, men i og med alt er gratis og basert på frivillige bidrag, så frafalt det i år, sier Idsøe Eidsvåg

Jana Winderen, som gjør lydinstallasjoner verden rundt, vil være med i en publikasjon som kommer ut post-festival.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere