logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Våre rådgivere er tilgjengelige

Av Edvard Olai Brekke Værland Publisert: 13. mar, 2020

Music Norway har innført hjemmekontor den nærmeste tiden, men våre rådgivere er tilgjengelige for telefoner, videokonferanser og e-poster.

I lys av Regjeringens råd knyttet til håndteringen av smittesituasjonen knyttet til koronaviruset, har Music Norway hjemmekontor den nærmeste tiden. Vår rådgivningstjeneste er derimot fortsatt operativ, og i denne artikkelen kan du bli kjent med våre ansattes spisskompetanse. Rådgiverne våre har også direkte dialog med norske utenriksstasjoner og kan bistå ved behov for informasjon om lokale forhold internasjonalt.

Jonas Vebner

Jonas har ansvar for Music Norways programmer og har markedsansvar for Sentral-Europa. Han har ledet Music Norways Berlin-kontor de siste årene og sitter på solid markedskompetanse og et stort nettverk i området.

Han kan nås på:

E-post: jonas@musicnorway.prod07.dekodes.no

Telefon: +47 404 03 947

Nina Finnerud

Nina er prosjektleder med ansvar for Norden, UK og Benelux-landene. Hun har de senere årene ledet Music Norways London-kontor og sitter på et solid nettverk i markedet. Hun har bakgrunn fra britisk musikkbransje, og har erfaring fra den norske ambassaden i London.

Hun kan nås på:

E-post: nina@musicnorway.prod07.dekodes.no

Telefon: +47 990 91 868

Helene D. Borch

Helene er strategisk seniorrådgiver i Music Norway. Hun har ansvar satsningen på låtskrivere, produsenter og forlagsrettigheter. Helene har også markedsansvar for USA og fremvoksende markeder.

Hun kan nås på:

E-post: helene@musicnorway.prod07.dekodes.no

Telefon: +47 997 26 461

Einar Idsøe Eidsvåg

Einar har sjangeransvar har for kunstmusikk, klassisk, samtid, impro, avantgarde og elektronika. Han har bakgrunn fra arrangør feltet blant annet fra Oslo World og som bookingansvarlig ved Blå.

Han kan nås på:

E-post: einar@musicnorway.prod07.dekodes.no 

Telefon: +47 402 32 497

Aslak Oppebøen

Aslak har sjangeransvar for jazz og tradisjonsmusikk. Han er også ansvarlig for søknadsportalen stikk.no, og vedlikeholder og utvikler digitale verktøy i Music Norway.

Han kan nås på:

E-post: aslak@musicnorway.prod07.dekodes.no 

Telefon: +47 901 75 338

Pål Dimmen

Pål er ansvarlig koordinator og rådgiver for tilskuddsordningene til Music Norway. Han håndterer også generelle henvendelser som kommer inn til Music Norway, samt jobber med utviklingen av Music Norways digitale plattformer. Pål er også sjangeransvarlig for metal i Music Norway.

Han kan nås på:

E-post: pal@musicnorway.prod07.dekodes.no 

Telefon: +47 922 45 544

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere