logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Veileder Tyskland: Michail Stangl

Av Carl Kristian Johansen

Michail Stangl, Boiler Room

Har du planer om å trappe opp din internasjonale virksomhet eller opplever du etterspørsel i et marked som du ønsker å følge opp?

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked.

Se oversikt over alle våre veiledere HER

Les Music Norways veikart til Tyskland HER

Søk om veiledningstimer med Michail Stangl HER

Michail Stangl
Boiler Room

Jobber hovedsaklig metall og elektronika, men kunnskapsrik innenfor alle sjangre.Michail har det siste tiåret vært en av de progressive kreftene bak den globale undergrunnsmusikkscenen, og konvergerer avantgarde, pop og underjordisk kultur. Som en av Boiler Rooms ledende kuratorer, utøvende produsenter og ansiktet til plattformen, bidro han betydelig til plattformens fenomenale stigning fra et webkamera tapet fast i en lagervegg, til å bli verdens ledende knutepunkt for underjordisk musikk med et månedlig publikum på over 250 millioner.

Han har omfattende kunnskap om kulturell og kreativ strategi og innholdsproduksjon, har hjulpet hundrevis av artister med å starte karrieren og jobbet med et personlig nettverk av kunstnere og kommersielle aktører i nærmere 40 land over hele verden.

Michail er også kurator for CTM Festival, en av verdens ledende årlige festivaler for eksperimentell musikk, han har konsultert noen av de største merkene over hele verden (blant andre Google, Apple, Nike, Red Bull, Converse og Porsche), og er på toppen av å være en internasjonalt turnerende DJ, også en nasjonal radiovert med sitt eget ukentlige show.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere