logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Veileder Australia: Jodie Grinsted

Av Tina Brodal Publisert: 17. feb, 2021

Har du planer om å trappe opp din internasjonale virksomhet eller opplever du etterspørsel i et marked som du ønsker å følge opp?

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked.

Se oversikt over alle våre veiledere HER

Søk om veiledningstimer med Jodie Grinsted HER

Jodie Grinsted
Caroline Australia

Jodie Grinsted er en erfaren PR rådgiver, med base i Sydney, Australia. Etter å ha tilbrakt fire år i London og Oslo, reiste hun tilbake til hjembyen i 2019 for å jobbe for det ledende plateselskapet Caroline Australia.

Med sin lange erfaring fra australsk platebransje har hun god kjennskap til mekanismene i begge markeder, og kan gi gode råd om hvordan man kan bygge opp en norsk artist i det australske markedet.

I sin nåværende rolle som Promotion Manager, er hun ansvarlig for å promotere labelets prioriterte artister til radio, TV, print og online publikasjoner, samt å etablere og vedlikeholde deres viktige relasjoner med internasjonale label partnere som Loma Vista Recordings (Denzel Curry, St Vincent, SKegss), Island Records (Catfish og The Bottlemen), 10k Recordings (Internet Money, Trippie Redd, iann dior), Because Music (Christine and the Queens), FADER label (Clairo), Neighbourhood Recordings (Dave) med fler.

Før hun reiste tilbake til Australia, var hun ansatt som Head of Press i Propeller Recordings i London/Oslo og in-house PR i det australske indielabelet Dew Process/Secret Service.

Kommentarer

Relatert innhold


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere