logo

Music Norway er norsk musikkbransjes eksportorganisasjon.

Veileder Frankrike: Fabrice Martin

Av Carl Kristian Johansen

Fabrice Martin, La Mission

Har du planer om å trappe opp din internasjonale virksomhet eller opplever du etterspørsel i et marked som du ønsker å følge opp?

Music Norway har gjort veiledningsavtaler med et knippe musikkbransjefolk som er eksperter innenfor sitt definerte marked.

Se oversikt over alle våre veiledere HER

Les Music Norways veikart til Frankrike HER

Søk om veiledningstimer med Fabrice Martin HER

Fabrice Martin
La Mission

Jobber innenfor alle sjangre, men mest spesialisert innen pop, rock, elektronika og hip hop, og er kompetent innenfor nettverking, strategi, prosjektledelse, PR, artistledelse, markedsføring, salg og distribusjon.

Etter en mastergrad med fokus på kunst, underholdning og medieadministrasjon sikret Fabrice seg på tidlig 2000-tallet sin første musikkindustrijobb som prosjektleder. Deretter flyttet han til Mains d’Oeuvres, hvor han først arbeidet som Music Promoter og senere label manager.

I 2008 begynte Fabrice å jobbe freelance med blant annet kunstledelse, prosjektledelse og markedsføring, i tillegg til å fortsette med å utvide sitt internasjonale nettverk. Deretter grunnla han La Mission, et Paris-basert uavhengig musikkbyrå som tilbyr markedsføringstjenester og markedsføringsløsninger.

Kommentarer


Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
ErrorHere